Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 nonun çok koşan biri olması şart

Top kapan biri olması şart

Hava topu alabiiliyo olması şart

Bu 3ü kesin olmalı skor mkor diğer şeyler olursada tadından yenmez

Bu özellikte birini bulmakta zor değil koşu mesafesini filtrele,top çalma özelliğini filtrele,hava topunu filtrele önüne isimler düşüyo zaten scout uygulamalarında

İçlerindende hepsiyle görüşün fiyat alın en makul olanı getirin 5 senedir birini bulamadılar yeter yaw
At bi liste değerlendirelim gsc olarak üstad

6 nonun çok koşan biri olması şart

Top kapan biri olması şart

Hava topu alabiiliyo olması şart

Bu 3ü kesin olmalı skor mkor diğer şeyler olursada tadından yenmez

Bu özellikte birini bulmakta zor değil koşu mesafesini filtrele,top çalma özelliğini filtrele,hava topunu filtrele önüne isimler düşüyo zaten scout uygulamalarında

İçlerindende hepsiyle görüşün fiyat alın en makul olanı getirin 5 senedir birini bulamadılar yeter yaw
Berkan Kutlu cıktı. Iyi midir?

Evander için bi şey dedi mi? Doktordaydım göremedim
Eveledi geveledi, şerefsizim o kadar dikkatli dinledim bi bk anlamadım. Saçma sapan abidik gubidik konuştu durdu. Muhabirlere bok atmayın, ne gerekiyorsa sordular, bi tek şu Pedro olayını ve Cenkle arasında bi sıkıntı var mı, onu sormadılar

At bi liste değerlendirelim gsc olarak üstad
Dün keramettinde yazdı imkan verseler takımı donatırım biz bilemeyizki nerde kim var

Mesela grazla oynadık diye hojlund diye birinden anca haberdar olabildik,bunu kulüpten bu işleri yapması için para alan adamın yapması bulması lazımda şuan iddaa kuponu hazırlayıp dost sohbetlerinde manciniye sallıyodur

rezelet rezalet en son grozkreuztz olayinda yasamasitk boyle bir kepazeligi

evet yine dursunun baskanliginda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt