İsmail Zara
Sarı Üye
- 14 Ocak 2020
- 748
- 464
- 513
yokBen de cüzdan sallarsam başkan olurmuyum ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yokBen de cüzdan sallarsam başkan olurmuyum ki
At bi liste değerlendirelim gsc olarak üstad6 nonun çok koşan biri olması şart
Top kapan biri olması şart
Hava topu alabiiliyo olması şart
Bu 3ü kesin olmalı skor mkor diğer şeyler olursada tadından yenmez
Bu özellikte birini bulmakta zor değil koşu mesafesini filtrele,top çalma özelliğini filtrele,hava topunu filtrele önüne isimler düşüyo zaten scout uygulamalarında
İçlerindende hepsiyle görüşün fiyat alın en makul olanı getirin 5 senedir birini bulamadılar yeter yaw
Berkan Kutlu cıktı. Iyi midir?6 nonun çok koşan biri olması şart
Top kapan biri olması şart
Hava topu alabiiliyo olması şart
Bu 3ü kesin olmalı skor mkor diğer şeyler olursada tadından yenmez
Bu özellikte birini bulmakta zor değil koşu mesafesini filtrele,top çalma özelliğini filtrele,hava topunu filtrele önüne isimler düşüyo zaten scout uygulamalarında
İçlerindende hepsiyle görüşün fiyat alın en makul olanı getirin 5 senedir birini bulamadılar yeter yaw
Ünsal sen misinflorentino evander olivera
nasıl olur
Eveledi geveledi, şerefsizim o kadar dikkatli dinledim bi bk anlamadım. Saçma sapan abidik gubidik konuştu durdu. Muhabirlere bok atmayın, ne gerekiyorsa sordular, bi tek şu Pedro olayını ve Cenkle arasında bi sıkıntı var mı, onu sormadılarEvander için bi şey dedi mi? Doktordaydım göremedim
Dün keramettinde yazdı imkan verseler takımı donatırım biz bilemeyizki nerde kim varAt bi liste değerlendirelim gsc olarak üstad
Sayemizde AZ,de yeni sözleşmesinde güzel bi zam alır. Kendimizden başka herkese faydamız var iyi mi.mhsdssg kulüpten içeri giremez bu saatten sonra gelecek oyuncu resti çeker
Berkan kötü topçu değil ama bizdeki as role uymadı yan parça çünküBerkan Kutlu cıktı. Iyi midir?
Söverim haKonu dışı mesaj atma suyu mu alacağız başka başlığa lütfen dayı
Kars üstadHangi il hocam