Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan sakatlığa meyilli bir arkadaş Emre'nin de Galatasaray kariyeri geçen maçla bitmiş olmalı ekstra maliyet yüklenmiyorsa şayet olumsuz bakılmaz.

Uğur Çiftçi ismi olası bir yabancı kanat/forvet transferi için ilk 11 fırsatı demek; planlama önemli şahsen.

Bugun rezalet oynamis

Screenshot_20230204-212014_Sofascore.jpg

yeni wonderman h.o o zaman, icardi'ye 3-5 gol attırır

Kanatlarda yabancı kullanmak istiyorsak bekte Türk kullanmak zorundayız. Kazımcan diyoruz lakin tecrübesizliğinden olsun sakatlanmaya müsait hamleler yapıyor ve defans olarakta açıkları olabiliyor o yüzden Uğur Çiftçi ile sol beki garantiye almak istemiş olabilirler bu bana mantıklı geliyor bir de yabancı sınırının kalkacağı ihtimali de her geçen gün azalıyor gibi görünmekte. Umarım Emre Taşdemir'i gitmeye ikna etmişlerdir. Uğur'un ortaları da bizim sol beklerden iyi diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Keşke olmasa gurbetçi bir genç denesek keşke.

Sivas 800'e hayır dedi diyorlardı en son. Tutup 1 falan verirsek yanlış hamle olur. Genç biri de değil 2 ay sonra 31 yaşında.

Kanatlardan birini yabancı oynatmak istiyorsak sol beki mecbur yerli yapacağız. Kazımcan ve Uğur Çiftçi kabul edilebilir bir rotasyon yerli kuralında.

Vala uğur gelse sevinirm gelmese üzülmem öyle bir adam. Tabiki emre ile kıyas olmaz gelirse bir yabancı kanat ile bambaşka bir şey oynayabiliriz gibi.. hayırlısı

kazimcaninda bomba hareketleri var ozellikle first touchlarda hem defansif hem ofansif anlamda

sik sik sakatlanmasinin sebebide abuk subuk topa girmeleri kirmizi gorecek diye odum koptu hep

An itibariyle aziz ali koc kavgasi oluyor spacede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt