- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
yav kim bu kanat ve forvet.erden timur rüyamda benle telepati kur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu yayinlari neden durdurduk@Onur Üründül doldur boşalt açıp birbirimize saydıralım fener sayfası gibi
@Sami KarakoçYarın ki maça bilet bulamadım beyler var mıd evredecek
Kanka icardi içinde iyi olur ama gelmesi.yabanci kanat gelmeyecekse ugur transferi cok anlamsiz olur onuda ekleyeyim
Belli olmaz dedi sonrasında.
Kaan'ın gelmesiyle yerli sol bekin önemi azaldı bence. Berkan ve Barış'ın performansı da yükseldi. Gereksiz abarttığımızı düşünüyorumHa onu görmedim de, bence bek almalıyız, Güray alınsa çok iyi olurdu
Kaan'ın gelmesiyle yerli sol bekin önemi azaldı bence. Berkan ve Barış'ın performansı da yükseldi. Gereksiz abarttığımızı düşünüyorum
Kanka icardi içinde iyi olur ama gelmesi.
Yeni Sol bekimiz hakkinda nasil konusuyon ulaugur çiftçi sivasta tarla sürsün en iyisi![]()
Kanat alırsak Rashica yerine oynar. Kerem'in kesileceğini düşünmüyorum. Takıma hareketlilik katan tek isim.Ama knk şöyle düşün, biz kanat alacaz büyük iht ve o da yabanci olacak, illa sol bek yerli olmali
RaporladimZorunlu degilse denerim. Ama 2 m icin 6s. Yerine 1.5 olmali kiralik sene
kimse begenmiyo herifiYeni Sol bekimiz hakkinda nasil konusuyon ula