Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur çiftçi yarın sabah gelse forma giyebilir mi aynı haftada iki maç :asd:

Kaan Ayhan'ı sol bek oynatsak Uğur'a yakın bir performans alırız bence. Kazımcan da iyileşmişken bu hamle için uğraşmaya gerek yok gibi. Dubois-Kazımcan-Emre gerektiğinde Kaan gayet yeterli bir rotasyon.
Uğur iyi orta açıyormuş. Bu durum icardiyi daha efektif kullanmaya fayda sağlayabilir

Beyler, dün bi renktaşımızın mert hakanın eline çarptığını gösteren abddeki özetten alınmış fotoyu sosyal medyada dolaşıma soksanıza, hesabı olan renktaşlar.

Sivas’la herhangi birinin bizim takımda olması kimyamızı doğru etkilemez.

Ben güvenmiyorum oradan gelecek futbolcuya da staff’a da vs de

Beyler, dün bi renktaşımızın mert hakanın eline çarptığını gösteren abddeki özetten alınmış fotoyu sosyal medyada dolaşıma soksanıza, hesabı olan renktaşlar.
Sosyal medyada herkes paylaştı. Gerçekler bunların umrunda değil ki çünkü dertleri adalet değil torpil. Bu uğurda yalan da atarlar algı da yaparlar

Açıkçası bence Uğur doğru hamle olur. Oyuncu belki süper biri değil ama gözden kaçan bir şey var sağ kanatta yabancı olacaksa solbek yerli olmak zorunda. Emre Taşdemir olmaz artık rakipler de durumun farkında. Kazım nasıl dönecek belli değil, ayrıca o da savunmada müthiş biri değil. Uğur Çiftçi'yi ben Hakan Balta'ya benzetiyorum belki süper hücum beki değil ama verilen görevi yapar. İyi olur bence.

Emin miyiz Adnan iyi orta açtığından ? Yoksa -muş’lu geçmiş zaman mı ?
Orta üstü kalitede orta açıyor bence de.

Sivas'ın bir süredir tüm oyunu Yatabare'ye orta kesmek olunca herhalde ona çalışıyorlar.

Yine de çok ağır geliyor bana, açık alan savunmasını asla yapamaz.

Uğur çiftçi nedir yahu kaani kullanalım çok zorda kalırsak ..umarım kazimcanin süresinden calmayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt