- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
NandoMusleraBu mudur?
Kaan Nelsson Bardakçı
Torriera
Boey Mertens Oliviera Kerem
Zaniolo
İcardi
boey nelsson abdul kazim
torreira oliveira
zaniolo mertens kerem
icardi
rashicaya yazik olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NandoMusleraBu mudur?
Kaan Nelsson Bardakçı
Torriera
Zaniolo
İcardi
MusleraBu mudur?
Kaan Nelsson Bardakçı
Torriera
Zaniolo
İcardi
susuyorum.
Djaniny maç kadrosundan çıkmış.
Djaniny maç kadrosundan çıkmış.
MusleraBu mudur?
Kaan Nelsson Bardakçı
Torriera
Zaniolo
İcardi
Kadroya bak lan sadece 3 tane 30+ oyuncu var, biri zaten kaleci.MusleraBu mudur?
Kaan Nelsson Bardakçı
Torriera
Zaniolo
İcardi
O biçim diziliş üstad mısır.Bu ne bicim diziliz rtas, 3-1-4-1-1 ilk kez görüyorum
Yaz lan gezegenlerinineyse zaniolonun gezegenlerinden rahatsız olurlar şimdi.
Bu durumda Rashica ya da Barış oynar Kerem kesilir.Bence de çok çekince var. Esasında bu tarz zeki topçuları seviyorum, bir noktada yetenekle zekayı birleştirmeyi başarırlarsa bu da potansiyeline erişmelerini sağlıyor ama mevcut takımda Zaniolo’yla yapboz tamamlamak zor, bir yerimiz açıkta kalacak çünkü Sergio, Torreira ve Mertens hattını zaten ofansif görüyoruz, Kerem defans katkısı yapmıyor bu durumda Rashica ve Barış’tan gelen defans katkısı değerli oluyor, bu olmazsa çift bek de tek başına defans yapmak durumunda kalabilir.
Yine de böyle bir yeteneğe, gelecekse hayır denilmez. Bir de Yusuf Demirle de oyun stili olarak benziyorlar, dip not.
İade gerekçeniz nedirşu mitsoyu geri iade edemez miyiz sn @tüketici hakem heyeti
paketini açmadık ambalajı zarar görmedi farklı bir ürün almak istiyoruzİade gerekçeniz nedir
Kardeşim senin yerinde başka biri olsa çoktan engellemiştim.neyse zaniolonun gezegenlerinden rahatsız olurlar şimdi.