Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Roma genelde yüksek bedellere oyuncu satmayı beceremiyor bir Radja var bir de Alissson hatırladığım. Manolas da olabilir.

Schick’ten verim alamayınca zararına satmışlardı mesela bir de genelde önce yüksek bedele kiralamayı tercih ediyorlar yani 10 koydurduk diyelim 2-3 de kiralama bedeli olur onun.

Buradaki tek sıkıntı Bournemoth’un 25 m euroya ok verdiği iddiaları, onu referans alabilirler. başka da talip çıkmamış zaten.
İngilizler çok bozuyor piyasayı ya , normalde imkan vermezdim ama vermiş olabilirler.Bournemouth da çünkü en boş para harcayanlardan Fulham'la birlikte.Eddie Höwe hocamın transfer dönemleri de dahil çok boş oyuncu topladılar yüksek paralara hep.Ake ve Mings dışında benim hatırladığım karşılığını aldıkları topçu yok yüksek para verip aldıkları arasından.Eğer onlar o parayı verdiyse Roma tabii daha aç gözlü olacaktır , onlar da diyodur veren var falan filan ama tabii şimdiye de bakmak lazım , artık yok o ihtimal.
Bilmiyorum valla hocam , siz ne düşünüyorsunuz oyuncunun gelmesiyle ilgili ? benim bir sürü çekincem var aslında çünkü belli ki yüksek maliyetin altına girecez ama tabii oyuncuyu çok sevdiğim için o konuları hiç düşünmüyorum bile şuan.

Roma genelde yüksek bedellere oyuncu satmayı beceremiyor bir Radja var bir de Alissson hatırladığım. Manolas da olabilir.

Schick’ten verim alamayınca zararına satmışlardı mesela bir de genelde önce yüksek bedele kiralamayı tercih ediyorlar yani 10 koydurduk diyelim 2-3 de kiralama bedeli olur onun.

Buradaki tek sıkıntı Bournemoth’un 25 m euroya ok verdiği iddiaları, onu referans alabilirler. başka da talip çıkmamış zaten.
Marquinhos ve salahı da roma satmadı mı yaw. Bayağı iyi rakamlara satisladi var diye hatirliyorum ben.

Oluru var mı sence üstat?
İkna edebiliriz Torreira mevzusundaki gibi.

Lakin sağ kanat oynarsa defans yapacağını sanmam, Mertens yerine koyarsak yine benzer sorun oluşur. Çift yön oynatmaya ikna etmek lazım.

Yedek bıraksan olmaz.

Nasıl faydalanırız konusunu iyi düşünmek lazım.

Lakin sağ kanat oynarsa defans yapacağını sanmam, Mertens yerine koyarsak yine benzer sorun oluşur. Çift yön oynatmaya ikna etmek lazım.

Yedek bıraksan olmaz.

Çift yönlü oyuna fiziksel olarak yatkın değil gibi sanki , sakatlıkları da kattığımiz zaman.Hucumda verimi çok düşebilir öyle, mecbur böyle oyuncuların dezavantajı da oluyor skor yönünde beklenilen katkı olursa idare edilebilir ama aksi durumda takım kaldırmaz tabii

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo Roma'da kalsa bile sene sonuna kadar oynamaz, Roma taraftari O'nu hain ilan etmis.

Zaniolo gelirse demek ki en az 1 transfer daha yapıcaz.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngilizler çok bozuyor piyasayı ya , normalde imkan vermezdim ama vermiş olabilirler.Bournemouth da çünkü en boş para harcayanlardan Fulham'la birlikte.Eddie Höwe hocamın transfer dönemleri de dahil çok boş oyuncu topladılar yüksek paralara hep.Ake ve Mings dışında benim hatırladığım karşılığını aldıkları topçu yok yüksek para verip aldıkları arasından.Eğer onlar o parayı verdiyse Roma tabii daha aç gözlü olacaktır , onlar da diyodur veren var falan filan ama tabii şimdiye de bakmak lazım , artık yok o ihtimal.
Bilmiyorum valla hocam , siz ne düşünüyorsunuz oyuncunun gelmesiyle ilgili ? benim bir sürü çekincem var aslında çünkü belli ki yüksek maliyetin altına girecez ama tabii oyuncuyu çok sevdiğim için o konuları hiç düşünmüyorum bile şuan.
Bence de çok çekince var. Esasında bu tarz zeki topçuları seviyorum, bir noktada yetenekle zekayı birleştirmeyi başarırlarsa bu da potansiyeline erişmelerini sağlıyor ama mevcut takımda Zaniolo’yla yapboz tamamlamak zor, bir yerimiz açıkta kalacak çünkü Sergio, Torreira ve Mertens hattını zaten ofansif görüyoruz, Kerem defans katkısı yapmıyor bu durumda Rashica ve Barış’tan gelen defans katkısı değerli oluyor, bu olmazsa çift bek de tek başına defans yapmak durumunda kalabilir.

Yine de böyle bir yeteneğe, gelecekse hayır denilmez. Bir de Yusuf Demirle de oyun stili olarak benziyorlar, dip not.

Zaniolo transferinin sonu da böyle olacak boşa ümitlenmeyin.

Yedek bıraksan olmaz.

Adminim zaniolo hususunda mi yazdın bu 2 postu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt