Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonunda rashica için almayi planladığımız parayi zaniolo'ya vermek bizim için daha mantıklı bir yatırım olur.

Mancini bir alo yapar " evladim, Galatasaray'in maclarini takip ediyorum, kaygilanmadan git"

GSmiz bence sonraki satış maddesi koydurup bonservisi düşürmeli. Biraz fahiş bir şey olur bu, Gedson gibi de olabilir ya da %40 gibi de. Öteki türlü bunu alıp Icardi alamayız, üzülürüm vallahi...

Makul düzeyde satın alma opsiyonlarıyla Pulisic ,Zaniolo ve U21 santrafor alma ihtimalimiz var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana da kullanırlar sonradan gibi geliyor.Bu sene Serie a hiç izleyemedim ama geçen sene izliyodum , Mou Tammy'le çift forvet oynatıyordu kendisi de çok tutuyordu oyuncuyu ama tabii sonradan o bile vazgeçmiş.

Bana valla 15 altına verirler gibi gelmiyor hatta Gedson-Beşiktaş olayındaki gibi yarısını alırız 10 civarına gibi düşünüyorum ama tabii 30mler falan da gerçekçi değil.Her ne kadar büyük potansiyel ve yetenek olsa da kadro dışı kalan oyuncu top seviye ve çok yüksek formda olup sadece kişisel nedenler sebebiyle o paralar eder.Mesela İcardi örneğinde olduğu gibi İnter'de deli atarken ve İnter 100 civarı paralar isterken herhalde 50'ye falan göndermişti.
Roma genelde yüksek bedellere oyuncu satmayı beceremiyor bir Radja var bir de Alissson hatırladığım. Manolas da olabilir.

Schick’ten verim alamayınca zararına satmışlardı mesela bir de genelde önce yüksek bedele kiralamayı tercih ediyorlar yani 10 koydurduk diyelim 2-3 de kiralama bedeli olur onun.

Buradaki tek sıkıntı Bournemoth’un 25 m euroya ok verdiği iddiaları, onu referans alabilirler. başka da talip çıkmamış zaten.

Roma genelde yüksek bedellere oyuncu satmayı beceremiyor bir Radja var bir de Alissson hatırladığım. Manolas da olabilir.

Schick’ten verim alamayınca zararına satmışlardı mesela bir de genelde önce yüksek bedele kiralamayı tercih ediyorlar yani 10 koydurduk diyelim 2-3 de kiralama bedeli olur onun.

Buradaki tek sıkıntı Bournemoth’un 25 m euroya ok verdiği iddiaları, onu referans alabilirler. başka da talip çıkmamış zaten.
Oluru var mı sence üstat?

Zaniolo’nun bir ton talibi olması lazım, bana garip geliyor bu transfer. Düne kadar Real ayarında görülen bir oyuncu ne ara bu seviyeye geldi anlamadım.

Gerçekten istekliysek olur bu iş aylarca oturmasını ne Roma ne oyuncu ister bence gidebileceği yer de kalmadı zaten seçeneği yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt