Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.589
- 17.254
- 2.073
Sezon sonunda rashica için almayi planladığımız parayi zaniolo'ya vermek bizim için daha mantıklı bir yatırım olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma genelde yüksek bedellere oyuncu satmayı beceremiyor bir Radja var bir de Alissson hatırladığım. Manolas da olabilir.Bana da kullanırlar sonradan gibi geliyor.Bu sene Serie a hiç izleyemedim ama geçen sene izliyodum , Mou Tammy'le çift forvet oynatıyordu kendisi de çok tutuyordu oyuncuyu ama tabii sonradan o bile vazgeçmiş.
Bana valla 15 altına verirler gibi gelmiyor hatta Gedson-Beşiktaş olayındaki gibi yarısını alırız 10 civarına gibi düşünüyorum ama tabii 30mler falan da gerçekçi değil.Her ne kadar büyük potansiyel ve yetenek olsa da kadro dışı kalan oyuncu top seviye ve çok yüksek formda olup sadece kişisel nedenler sebebiyle o paralar eder.Mesela İcardi örneğinde olduğu gibi İnter'de deli atarken ve İnter 100 civarı paralar isterken herhalde 50'ye falan göndermişti.
Oluru var mı sence üstat?Roma genelde yüksek bedellere oyuncu satmayı beceremiyor bir Radja var bir de Alissson hatırladığım. Manolas da olabilir.
Schick’ten verim alamayınca zararına satmışlardı mesela bir de genelde önce yüksek bedele kiralamayı tercih ediyorlar yani 10 koydurduk diyelim 2-3 de kiralama bedeli olur onun.
Buradaki tek sıkıntı Bournemoth’un 25 m euroya ok verdiği iddiaları, onu referans alabilirler. başka da talip çıkmamış zaten.
Makulden ne anladığımıza bağlı olsa gerek.Makul düzeyde satın alma opsiyonlarıyla Pulisic ,Zaniolo ve U21 santrafor alma ihtimalimiz var mı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Makulden ne anladığımıza bağlı olsa gerek.