- 2 Nisan 2012
- 40.293
- 19.914
- 2.548
Allahtan tier 3.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya nasip diyebilir miyiz o zamanZaniolo ata binmiş diyebiliriz
Adam kadro dışı bıraktığı adamdan transfermarkt değerini mi isteyecek ? Kiralarsın max 15 milyon Euro da satın alma olur tahminimceBu kim yahu, işkembeden sallamış.. Bournemouth’tan Roma 28m istemiş ne 35’i, şimdi daha da düşerler. 6 ay oynamasa piyasası iyice düşecek herifin. Satış opsiyonuyla çözeriz bu işi
Evet onu farkettim de neden illa tapusuyla vermeye çalışıyorlar anlamıyorum.Biliyorlardır zaten bizim o paraları veremeyeceğimizi.Hani zaten bu kadar sakatlık yaşamışken oyuncu sezon sonuna kadar A takımla maça çıkmazsa maç kondisyonunu iyice kaybedecek o zaman 10 milyon bile veren anca olacakken kiralık transfere neden sıcak bakmadıklarını anlayamadım.
Bi de romano oyuncu değerlendiriyor yazmış da o da muallak bu arada , İtalyanlar fazla ülkeden çıkmıyorlar.Oyuncu da Floransa ve Roma'dan sonra Türkiye'ye gelmek ister mi orası da zor bence
Bu da spamlemeye başlamış ne oluyor yahu
Aynen onu diyorum zaten, Bournemouth 16m pound teklif etmiş Roma 26m istemiş. Abuk subuk rakamlar yazılmış. Şimdi transfer dönemi kapandı herif 6 ay boş geçirirse piyasası yerle bir. Zor transfer elbette ama imkansız değil, en kötü ihtimal yaz’a kadar satarsın bir Milan veya İnter’e. Madem Roma onlara vermiyorAdam kadro dışı bıraktığı adamdan transfermarkt değerini mi isteyecek ? Kiralarsın max 15 milyon Euro da satın alma olur tahminimce
İnsallah bizim için iyi bir fırsat çıkarZaniolo’nun sözleşmesi 1.5 yıl sonra bitiyor. Roma oyuncuyu şimdiden elden çıkarmak ister.
Şu an Avrupa’nın büyük liglerinde transfer kapanmış durumda zaten tek teklif Bournemouth’dan geldi ama olmadı.
Zaniolo transfer yapmazsa 6-7 ayı boşa gidecek.
Zaniolo’nun kulübü ve taraftarları ile arası bozulmuş durumda. O yüzden Roma’dan ayrılmak psikolojisi açısından iyi olacak.
Bugün hem Zaniolo hem de Roma için en iyi seçenek Galatasaray gibi görünüyor.
Roma nın güneyinde oturuyor galibaZaniola nin esas mevkisi neresi ?
Kulüp ve oyuncu arasında problem var .Cok daha uygun şartlarda alabiliriz bahsedilen fiyatlardanAynen onu diyorum zaten, Bournemouth 16m pound teklif etmiş Roma 26m istemiş. Abuk subuk rakamlar yazılmış. Şimdi transfer dönemi kapandı herif 6 ay boş geçirirse piyasası yerle bir. Zor transfer elbette ama imkansız değil, en kötü ihtimal yaz’a kadar satarsın bir Milan veya İnter’e. Madem Roma onlara vermiyor
Evet Radja'yla takas olmuştu hatta İnter üstüne bir de para vermişti diye hatırlıyorum , sonra Zaniolo şov yapınca herkes İnter ne mal takım demişlerdi.Kiralık transferi genelde garanti oynayacağı takımlara yapıyorlar. Keza sistem takımlarına yollayıp orada öne çıkmasını ve değerlenmesini bekliyorlar.
Dürüst olmak gerekirse biz bu intibayı vermiyoruz fazla, o yüzden Avrupa kapalı olduğu için satmayı deneyeceklerdir.
Bir de beklenti çok yüksek olsa da Roma para harcamadı Zaniolo için, galiba Radja transferinde takasta beleş almışlardı. Yatırım da yapmadıkları için vazgeçilir gözüyle bakıyorlar malum Dybala da geldiği için ikisi arasında mevki çakışmaları da yaşanıyor ve tamamen vazgeçmek istiyorlar taraftarla da arası bozulunca.