Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.283
- 35.296
- 3.758
İsmi geçen oyunculardan bizim ihtiyacımız olan kesinlikle Jonathan bamba o tarz bir oyuncu lazım topla birlikte dripling yapan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdas normal halı 100 milyon EuroBitik adam
Bu paraya antepten figueiredoyu alabiliriz rengim700B € Kiralama bedeli + 7m € satın alma opsiyonu + 2.1m € yıllık ücret e hayırlı olsun diyelim bence![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet ciddi bonservis ödediler Radja’ya o da iş yapmadı.Evet Radja'yla takas olmuştu hatta İnter üstüne bir de para vermişti diye hatırlıyorum , sonra Zaniolo şov yapınca herkes İnter ne mal takım demişlerdi.
Bizim bu intabayı vermemiz normal zaten kesinlikle , ne olduğumuz belli değil bir sene şampiyon olup ligi süpürürken öteki sene 6. 7. falan oluyoruz , o yüzden çekinmeleri normal bizden.Değerli oyuncularını buraya kiralamak istemeyenleri de çok net anlıyorum , mesela Fofana buraya kaosa gelmeyerek en mantıklısını yaptı.
Bu arada benim takıldığım nokta şuan transfer dönemi bizde bi de körfez ülkelerinde açık sanırım -körfezde kapalı olabilir- o yüzden herhalde bizden başka bir alternatifleri yok , bonservis veremeyiz ama yine de oyuncunun istediği parayı verebiliriz.Yani sanki durum ya bize kiralayacaklar yada sezon sonuna kadar kendi başına idman yaptıracaklardan ibaret gibi.Başka nasıl mantıklı bir alternatifi var bilemiyorum.
Bana da kullanırlar sonradan gibi geliyor.Bu sene Serie a hiç izleyemedim ama geçen sene izliyodum , Mou Tammy'le çift forvet oynatıyordu kendisi de çok tutuyordu oyuncuyu ama tabii sonradan o bile vazgeçmiş.Evet ciddi bonservis ödediler Radja’ya o da iş yapmadı.
Gönderemezlerse ben bir şekilde yine faydalanmayı deneyeceklerini düşünüyorum. İlk 11 oynamaz ama sonradan girer ya da deplasmanlarda kullanırlar.
Yine de bakarsak bize göndermeleri mantıklı duruyor, sadece 10 m euro üstü opsiyon koyduracağımıza ihtimal vermiyorum.
Bu paraya antepten figueiredoyu alabiliriz rengim