Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fabrizio Romano ve Di Marzio girmiş haberi. Paşam da doğrulamış sağolsun, ama neden onlar girmeden tweet atmamış orası muamma :)

Zaniolo icin makul bir kiralama ucreti + 10m civari opsiyon iyidir. Zorunlu opsiyon olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya bilmiyorum çok mu duygusal düşünüyorum , ben oyuncuyu çok beğeniyorum çünkü çok sevdiğim bir oyuncu.Çok uygun gibi geliyor bana bu fiyatlar.Yusuf'a da 6 verdik sonuçta hani öyle bakarsam normal geliyor.

Benim bu oyuncu fanlığım çok ağır boyutta , ben mesela Sneijder'in yaptıklarını bilip geçmişe dönsem yine Kaka-Sneijder'de Kaka'yı isterdim.

Benim yabanci basindan okuduguma gore Bournemouth Roma'nin Zaniolo icin istedigi 26 milyon pound bonservis ucretini vermeyi kabul etmis ama Zaniolo Milan'a gitmek istiyorum demis ve Bournemouth'la gorusmemis bile. Milan'a gitme durumu olmayinca Bournemouth'la gorusmeyi kabul etmis ama Bournemouth o arada Traore isimli baska bir oyuncu aldigi icin bu transferden vazgecmis.
Roma'nin bize zorunlu alma maddesi olmadan Zaniolo'yu kiralayacagini hic sanmiyorum cunku sakatlik gecmisi var ve bizdeyken tekrar sakatlalanirsa satip para kazanma sanslari kalmayacak. Bence 6 ay oynamamasini bize zorunlu opsiyonsuz kiralamaya tercih ederler.

Evet Radja'yla takas olmuştu hatta İnter üstüne bir de para vermişti diye hatırlıyorum , sonra Zaniolo şov yapınca herkes İnter ne mal takım demişlerdi.
Bizim bu intabayı vermemiz normal zaten kesinlikle , ne olduğumuz belli değil bir sene şampiyon olup ligi süpürürken öteki sene 6. 7. falan oluyoruz , o yüzden çekinmeleri normal bizden.Değerli oyuncularını buraya kiralamak istemeyenleri de çok net anlıyorum , mesela Fofana buraya kaosa gelmeyerek en mantıklısını yaptı.
Bu arada benim takıldığım nokta şuan transfer dönemi bizde bi de körfez ülkelerinde açık sanırım -körfezde kapalı olabilir- o yüzden herhalde bizden başka bir alternatifleri yok , bonservis veremeyiz ama yine de oyuncunun istediği parayı verebiliriz.Yani sanki durum ya bize kiralayacaklar yada sezon sonuna kadar kendi başına idman yaptıracaklardan ibaret gibi.Başka nasıl mantıklı bir alternatifi var bilemiyorum.
Evet ciddi bonservis ödediler Radja’ya o da iş yapmadı.

Gönderemezlerse ben bir şekilde yine faydalanmayı deneyeceklerini düşünüyorum. İlk 11 oynamaz ama sonradan girer ya da deplasmanlarda kullanırlar.

Yine de bakarsak bize göndermeleri mantıklı duruyor, sadece 10 m euro üstü opsiyon koyduracağımıza ihtimal vermiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nelsson-boeyin çıkışlarını sürdürmesi lazım. ikisi için min 30 rakamı bize ikardide artı kaliteli bir oyuncuda aldırır.. torreyra satılmasına ise karşıyım şu an açıkcası.. nelson ve boeyin yerine yakın oyuncu bulunması torreyraya göre daha kolay gibi..

Evet ciddi bonservis ödediler Radja’ya o da iş yapmadı.

Gönderemezlerse ben bir şekilde yine faydalanmayı deneyeceklerini düşünüyorum. İlk 11 oynamaz ama sonradan girer ya da deplasmanlarda kullanırlar.

Yine de bakarsak bize göndermeleri mantıklı duruyor, sadece 10 m euro üstü opsiyon koyduracağımıza ihtimal vermiyorum.
Bana da kullanırlar sonradan gibi geliyor.Bu sene Serie a hiç izleyemedim ama geçen sene izliyodum , Mou Tammy'le çift forvet oynatıyordu kendisi de çok tutuyordu oyuncuyu ama tabii sonradan o bile vazgeçmiş.

Bana valla 15 altına verirler gibi gelmiyor hatta Gedson-Beşiktaş olayındaki gibi yarısını alırız 10 civarına gibi düşünüyorum ama tabii 30mler falan da gerçekçi değil.Her ne kadar büyük potansiyel ve yetenek olsa da kadro dışı kalan oyuncu top seviye ve çok yüksek formda olup sadece kişisel nedenler sebebiyle o paralar eder.Mesela İcardi örneğinde olduğu gibi İnter'de deli atarken ve İnter 100 civarı paralar isterken herhalde 50'ye falan göndermişti.

Yani moral bozmak gibi olmasın ama bence Ali'nin takibi eski. Instagramda yeni sistem geldi oraya, varsayılan işaretli olması mümkün. Sanırım o zaman irtibata göre sıralanıyor. Mesajlaşma, beğeni, yorumlama vs gibi. Bir de en yeni ve en eski şeklinde seçimler var... Ama yine babasına önerdiği bir isim olabilir Mertens gibi. O başka. Sffgh Yani umarım bu uçurmamıştır sadece. 🤣

zaniolo için 1.kaynak Fabrizio Romano'dur. adam yerel gazeteci oranın. tr basınından bişi beklemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt