Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo tutsun, bi kere en az 30-40m bırakacak İtalyan kulüp/İtalyan hoca sayısı 5-10 arası

abi böyle adamı ver kiralık gitsin işte herif wonderkid normalde niye tapusuyla vermeye çalışıyolar anlamıyorum cidden.Sanki bize kiralamasa kendinde kadro dışıyken 30m verecekler.Yolla bize gelsin işte zaten şov yaparsa oynatırsın yada iyi paraya satarsın.Bence burda rahat rahat çift hane yapar.

Talisca-Benfica misali hem biz iyi topçu izleriz hem Roma para kazanır işte win-win salın lan adamı.

abi böyle adamı ver kiralık gitsin işte herif wonderkid normalde niye tapusuyla vermeye çalışıyolar anlamıyorum cidden.Sanki bize kiralamasa kendinde kadro dışıyken 30m verecekler.Yolla bize gelsin işte zaten şov yaparsa oynatırsın yada iyi paraya satarsın.Bence burda rahat rahat çift hane yapar.
Taraftar istemiyor Zaniolo’yu. Yuhladıkları için oyuncu da ayrılmak istiyor.

Icardi de Inter’de benzerini yaşadığı için göndermişlerdi.

Zaniolo’nun sözleşmesi 1.5 yıl sonra bitiyor. Roma oyuncuyu şimdiden elden çıkarmak ister.
Şu an Avrupa’nın büyük liglerinde transfer kapanmış durumda zaten tek teklif Bournemouth’dan geldi ama olmadı.
Zaniolo transfer yapmazsa 6-7 ayı boşa gidecek.
Zaniolo’nun kulübü ve taraftarları ile arası bozulmuş durumda. O yüzden Roma’dan ayrılmak psikolojisi açısından iyi olacak.
Bugün hem Zaniolo hem de Roma için en iyi seçenek Galatasaray gibi görünüyor.

Zaniolo süper bir yetenek harika oyuncu ama şu son yaşananlardan sonra kontratının son 1 yılı kadro dışı geçirecek olması ve sakatlık riski yüksek mental olarak zayıf bir oyuncu olmasından ötürü kimse 35 vermez,
etse etse 15 milyon Euro’luk bir risk alınabilir belki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O diz bir daha giderse 15 milyon çöpe gider yalniz.

Ekrem Konur kadar kolpacı yok. Bide bütün haberleri İngilizce. Dersin bana Di Marzio. Bir haltta bildiği yok. Kopyala yapıştır.

Taraftar istemiyor Zaniolo’yu. Yuhladıkları için oyuncu da ayrılmak istiyor.

Icardi de Inter’de benzerini yaşadığı için göndermişlerdi.
Evet onu farkettim de neden illa tapusuyla vermeye çalışıyorlar anlamıyorum.Biliyorlardır zaten bizim o paraları veremeyeceğimizi.Hani zaten bu kadar sakatlık yaşamışken oyuncu sezon sonuna kadar A takımla maça çıkmazsa maç kondisyonunu iyice kaybedecek o zaman 10 milyon bile veren anca olacakken kiralık transfere neden sıcak bakmadıklarını anlayamadım.
Bi de romano oyuncu değerlendiriyor yazmış da o da muallak bu arada , İtalyanlar fazla ülkeden çıkmıyorlar.Oyuncu da Floransa ve Roma'dan sonra Türkiye'ye gelmek ister mi orası da zor bence

Yazın yusufa 6 miluon verdik.henüz doğru düzgün izleyemedik bile.şimdi kalkıp zanioloya bahsi geçen rakamları vermek doğru olur mu?
Daha yaptığın yatırımın karşılığını alamamışın üstüne yine bu denli riske girmek hiç akıl işi değil

şu aşamada son iş tedavi merkezi olma konumuna geçmemiz olur. zaten ortam gergin.. zanyolo yaşı kalitesi kalibresi fala çok iyi adamdı ama şu anki durumda iyi görünmüyor gibi. mental olarak sıkıntılı ise takımın uyumunu da bozabilir. daha hazır, profesyonel, takım oyununa net katkı sağlayacak bir adama gitsek daha iyi olur gibi..

G.SARAY'DAN COUTNHO BOMBASI!

Jaunnews'te yer alan habere göre, Galatasaray, Aston Villa'nın sezon başında 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Philippe Coutinho'yu transfer etmek için harekete geçti.

Sarı kırmızılıların, Brezilyalı oyuncunun transferini kiralık olarak bitirmeyi hedeflediği kaydedildi..

Aspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt