Han Kutlu
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2019
- 7.000
- 3.093
- 673
İki ucu keskin bıçak gibi. Tutarsa iş yapar hala güçlü ve hızlı ama son kararlarda genelde saçmalıyor.
çaptan düşmüş gibi.. üzücü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki ucu keskin bıçak gibi. Tutarsa iş yapar hala güçlü ve hızlı ama son kararlarda genelde saçmalıyor.
35 milyonumuz var mi
Taraftar istemiyor Zaniolo’yu. Yuhladıkları için oyuncu da ayrılmak istiyor.abi böyle adamı ver kiralık gitsin işte herif wonderkid normalde niye tapusuyla vermeye çalışıyolar anlamıyorum cidden.Sanki bize kiralamasa kendinde kadro dışıyken 30m verecekler.Yolla bize gelsin işte zaten şov yaparsa oynatırsın yada iyi paraya satarsın.Bence burda rahat rahat çift hane yapar.
Perotti ile zaniolo aynı klasmanda nasıl oluyor renktaş, perotti sakatlıktan dolayı birikti muhtemelen menajerler fenere çaktı. Zaniolo özellikle mou ile sorun yaşadığı için kadro dışı. Ayrıca zaniolo perottiden çok daha yetenekli bir oyuncu.Zaniolo bana ifb perotti transferini hatirlatti.. yoksa bu adamin yolu buralara dusmez bu yasta .
SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O diz bir daha giderse 15 milyon çöpe gider yalniz.Zaniolo süper bir yetenek harika oyuncu ama şu son yaşananlardan sonra kontratının son 1 yılı kadro dışı geçirecek olması ve sakatlık riski yüksek mental olarak zayıf bir oyuncu olmasından ötürü kimse 35 vermez,
etse etse 15 milyon Euro’luk bir risk alınabilir belki
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet onu farkettim de neden illa tapusuyla vermeye çalışıyorlar anlamıyorum.Biliyorlardır zaten bizim o paraları veremeyeceğimizi.Hani zaten bu kadar sakatlık yaşamışken oyuncu sezon sonuna kadar A takımla maça çıkmazsa maç kondisyonunu iyice kaybedecek o zaman 10 milyon bile veren anca olacakken kiralık transfere neden sıcak bakmadıklarını anlayamadım.Taraftar istemiyor Zaniolo’yu. Yuhladıkları için oyuncu da ayrılmak istiyor.
Icardi de Inter’de benzerini yaşadığı için göndermişlerdi.