Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzuni haberini duyumcu veriyor diye ciddiye almamıştım ama kaynağı bu adammış. Duyumcular iyi çalışıyor yahu. 8 ödemeye hazırmışız, öyle diyor bu arada

Adam arada bi kendi listemizden oyuncu alalım diyo, yemediği kazık kalmıyo, gerçi bizim listeden de sağlam kazıklar yiyor, her halükarda her türlü yiyorlar yav 😂

1674942877897.webp

10 Gollü maç 2 Yunanlı oyuncu 6 gol 1 Asist 2 Hattrick.Yaşları 23-24, Yunan pazarını göz ardı etmemek lazım.

Uzuni haberini duyumcu veriyor diye ciddiye almamıştım ama kaynağı bu adammış. Duyumcular iyi çalışıyor yahu. 8 ödemeye hazırmışız, öyle diyor bu arada

Sevilen bir topcu herhalde, taraftar kızmış, gol kraliymis bir de

Gedson gelmek için herseyi yaptı . Burak Elmas ve dostu Işıtan , Fatih Terim çok istediği için inadına almadılar Gedsonu , ki o Gedson yıllarca orta sahamıza hizmet edecekti 😡
Hain bunlar hain hain hain, kimse bu kulübe bukadar kötülük yapmadı, tarihimizde bukadar aciz kötü durumlara düşmedik, kesinlikle ama kesinlik ihraç edilmesi lazım burağın.

ya kaan bir tek duyumcu söylemedi bu akşama kadar bence hiçbirinde doğru düzgün istihbarat yok
yav nevzat benim en guvendiğim eleman.herif 3 haftadır tek bi duyum vermedi.iyi forvet,stoper ve solbek alınacak dedi.rodop ve kadir zaten kendilerini bilmiyo daha.bi duyumlarıda yok.serhan türk de alkollü gibi.nesine inanıyım bunların

osame sharaui içinde atak yapar mıyız acaba?okanda fatih hoca gibi takıntılı.kaan ayhan ve mert müldüre takmıs.büyük ihitmal dembeleyi de zorluyoruz

osame sharaui içinde atak yapar mıyız acaba?okanda fatih hoca gibi takıntılı.kaan ayhan ve mert müldüre takmıs.büyük ihitmal dembeleyi de zorluyoruz
bence kesin kanat alacaz kaan transferini sadece stoper alternatifi olarak düşünmüyorum orta saha alternatifi amaçlıda yapılmış olabilir o yüzden kanat forvet alacaz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt