Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.724
- 40.463
- 3.413
Bana öyle 1 bilgi gelmediİlkay Barcelona'ya gidecek diye biliyorum pek hayal kurmayın derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana öyle 1 bilgi gelmediİlkay Barcelona'ya gidecek diye biliyorum pek hayal kurmayın derim.
Nelssonla ilgili söz sahibi bir noktada biz değiliz fesih bedelini ödeyen alırYorumları okuyorumda sezon sonu dahil hiç bir futbolcumuzu gönderme taraftarı değilim. Boey ve Nelsson’u şampiyonlar liginde izlemek istiyorum. Emimin değerini 2’ye katlarlar. Kerem’in de gitmemesi gerekiyor. Yapılacak transferler ile de artık iki yukarı bir aşağı devri bitmeli. Lige ambargo koyup şampiyonluk liginde başarılı olmalıyız.
Alan takımlara yararı varmış gibi gözükse de tam tersi büyük zararı var 34 maçta 10 asist yapsa en az 20 gol de yedirir.Sene 2023, bu adam hala transfer yapiyor...

kim o mal17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız
Hedeflerimiz doğrultusunda kendisi ile anlaşır sözleşmesini uzatır fesih bedelini kaldırabiliriz Burkay.Nelssonla ilgili söz sahibi bir noktada biz değiliz fesih bedelini ödeyen alır
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satarim, ucak bileti de bendenkeremi 13e satmam!
üstat çok ofansifsin yaw klşasdkaldkim o mal
yaw okan'ın yaptığından daha iyisini kimse yapamazdı, şu an okan'a sallayan ruh hastasıdır şüphesizüstat çok ofansifsin yaw klşasdkald
öyle ortaya konuştum ya önceki sayfalarda geçmiş muhabbeti. onun üzerine konuştum zaten aklımda olan birşeydi
kim dedi onu bile bilmiyorum forumun yarısı engelli bende
Uzuni haberini duyumcu veriyor diye ciddiye almamıştım ama kaynağı bu adammış. Duyumcular iyi çalışıyor yahu. 8 ödemeye hazırmışız, öyle diyor bu arada
17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız