Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları okuyorumda sezon sonu dahil hiç bir futbolcumuzu gönderme taraftarı değilim. Boey ve Nelsson’u şampiyonlar liginde izlemek istiyorum. Emimin değerini 2’ye katlarlar. Kerem’in de gitmemesi gerekiyor. Yapılacak transferler ile de artık iki yukarı bir aşağı devri bitmeli. Lige ambargo koyup şampiyonluk liginde başarılı olmalıyız.

Yorumları okuyorumda sezon sonu dahil hiç bir futbolcumuzu gönderme taraftarı değilim. Boey ve Nelsson’u şampiyonlar liginde izlemek istiyorum. Emimin değerini 2’ye katlarlar. Kerem’in de gitmemesi gerekiyor. Yapılacak transferler ile de artık iki yukarı bir aşağı devri bitmeli. Lige ambargo koyup şampiyonluk liginde başarılı olmalıyız.
Nelssonla ilgili söz sahibi bir noktada biz değiliz fesih bedelini ödeyen alır

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız

tabiki mactan sonra,futboldan en cok anlayan eski futbolcumuzu dinleyeceğim:ka21:

1674944670140.webp

17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız
kim o mal

üstat çok ofansifsin yaw klşasdkald
öyle ortaya konuştum ya önceki sayfalarda geçmiş muhabbeti. onun üzerine konuştum zaten aklımda olan birşeydi
kim dedi onu bile bilmiyorum forumun yarısı engelli bende
yaw okan'ın yaptığından daha iyisini kimse yapamazdı, şu an okan'a sallayan ruh hastasıdır şüphesiz

barıs alper oyundan cıkmadan önce forvete gecti bi ara.icardiyle çift forvet oynasa iyi olur gibi bazı maclar.ama o zamanda 4lü ortasahada hep selcuk-melo-engin-emre colak tarzı olması fikri var bende.

torreira-oliveira-hamza akman-rashica 🤐

Yıllar sonra gelen itiraf
Sami Karakoç : Fatih Terim'i yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt