Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duran toptaki topuk pasına şaşırmayın.çünkü emin ön tarafa gitmeyi,gol atmayı,ara pası atmayı seviyor.topla arası da iyi oldugu için önlibero olsun dediydik en son.defanstaki güvensizliğim özgüveninin yüksek olmasından ötürü birazda.beni de tekrar kendine inandıracak inşallah

Bok gibi oynuyor, bomba gibi paslar atiyor, bajic butun toplari indirdi bla bla bla

17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız

Ne inkar ne itiraz, bu yalnizca sitem diyorsun yani :)

17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız
10 da 10 yapmışken söyleyeyim hazır ortam sakin ve rahatken mi dedin reis

Okan hocamıza çok iyi bir solbek bulun da şu ligi böyle keyif alarak lig sonuna kadar izleyelim. Boey’in sol ayaklısı olur. Bakın bulun buluşturun getirin.

Yorumları okuyorumda sezon sonu dahil hiç bir futbolcumuzu gönderme taraftarı değilim. Boey ve Nelsson’u şampiyonlar liginde izlemek istiyorum. Emimin değerini 2’ye katlarlar. Kerem’in de gitmemesi gerekiyor. Yapılacak transferler ile de artık iki yukarı bir aşağı devri bitmeli. Lige ambargo koyup şampiyonluk liginde başarılı olmalıyız.
Satmadan nasil alacaz rts? Gömu de bulmadik

Mert müldür transferi ve ümraniye maçı gs tarihinin en önemli olayları top 5ine geldi bi anda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt