Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Yok mu Bi Shamarımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim olabilir bu gençler ? Acaba bertuğ mu biri?
Geçmişe yönelik itiraflarini büyük bir elem ile takip etmekteyimevet konu dışı mesajları silelim lütfen
aklıma sana yazın yaptığım yorum geldi böyle diyincesıktım zaten ya. bence kimse bilmiyodur isim falan. kaan ayhan'ı yazan var mıydı bugune kadar
hangisi yawaklıma sana yazın yaptığım yorum geldi böyle diyince![]()
masum değiliz. hiçbirimizGeçmişe yönelik itiraflarini büyük bir elem ile takip etmekteyim
Sene sonu portekiz veya brezilyada görebilirizMarcao'yu tam zamanında elden çıkarmışız.
masum değiliz. hiçbirimiz
Haklısın serginhoen son okan buruga okan dedim diye tokat yedim.gerisini hatırlamıyorum.insana adıyla seslenmek bi samimiyet değil midir murti.adam genc henuz
sıktım zaten ya. bence kimse bilmiyodur isim falan. kaan ayhan'ı yazan var mıydı bugune kadar
Teselli olacak ise bende oynamaz bu herif falcaodan dersimizi almamışız diyr düşünmüştüm.:crushed:shamar icardiden daha faydalı olur demiştim.:crushed::crushed::crushed:
Adamlar gedsona bağlı hala yav.bir hocaya aidiyet hissetmek kolay mi?hamza hocaya icim kaynamisti.ama okan buruga ciddiyetlen yaklasiyor,saygi duyuyorum sadeceHaklısın serginho
shamar icardiden daha faydalı olur demiştim.:crushed::crushed::crushed:
yazmadıMert isim vermedi mi? O dm olarak yazdiysa, benim bir tahminim var.