Kadir Fırat
Sarı Üye
- 18 Eylül 2018
- 786
- 1.118
- 678
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duran toptaki topuk pasına şaşırmayın.çünkü emin ön tarafa gitmeyi,gol atmayı,ara pası atmayı seviyor.topla arası da iyi oldugu için önlibero olsun dediydik en son.defanstaki güvensizliğim özgüveninin yüksek olmasından ötürü birazda.beni de tekrar kendine inandıracak inşallah
17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız
İçimizde ki İrlandalılar![]()
10 da 10 yapmışken söyleyeyim hazır ortam sakin ve rahatken mi dedin reis17-19dan gelen bir yıpranma vardı elbet ama yine de bazı kesimler yanlış yaparak hocaya cephe aldı. takımın başarısız olmasını istedi sırf hoca gitsin diye. ben de o grubun içindeydim dönem dönem. ne oldu ne kazandık. yani o dönemi düşünüyorum cidden hocanın bazı şeylerine katlanmak mumkun değildi. Yanlış olsa da o donemki reaksiyonunu bir nebze anlıyorum taraftarın ama şuanneden bir insan okan buruk'a karşı cephe alır ki. manasız
Fatih hocamı gsc yemiş
Satmadan nasil alacaz rts? Gömu de bulmadikYorumları okuyorumda sezon sonu dahil hiç bir futbolcumuzu gönderme taraftarı değilim. Boey ve Nelsson’u şampiyonlar liginde izlemek istiyorum. Emimin değerini 2’ye katlarlar. Kerem’in de gitmemesi gerekiyor. Yapılacak transferler ile de artık iki yukarı bir aşağı devri bitmeli. Lige ambargo koyup şampiyonluk liginde başarılı olmalıyız.
emre akbaba ve arda denizli ve yenimalatya macında 11 cıktı.bence en büyük hatası buydu kariyeri boyuncaTerimi kimse yiyemez. Terim kendini yer
Okan hocayla uzun yillar devam ederiz umarım
evet konu dışı mesajları silelim lütfenNe diyonuz yine
en son okan buruga okan dedim diye tokat yedim.gerisini hatırlamıyorum.insana adıyla seslenmek bi samimiyet değil midir murti.adam genc henuzNe diyonuz yine