- 2 Temmuz 2011
- 138.204
- 58.984
- 5.488
2-3 ay sakat olan adam mac kadrolarında
samiyen haberden anca bu kadar duyumcu olur işte
samiyen haberden anca bu kadar duyumcu olur işteSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samiyen haberden anca bu kadar duyumcu olur işteBu adam eskiden Liverpoolecho’da yazıyordu. Şimdi de Athletic’te. Fotomaç mı?Bu adam fotomaç'ın İngiltere şubesi bir tane verdiği doğru haber Yok.
alamancılarda 1/3üz şuan musap da beğenmedi sen de beğenmiyorsun. kemal yalnız demokrat
Nasıl yanikorkma la kesmeyiz seninkini
Kronik sakatlık yoksa kendine iyi bakan gencolar daha kısa sürede toparlıyor. Mert Müldür önümüzdeki sezon düşünülerek isteniyordur.2-3 ay sakat olan adam mac kadrolarındasamiyen haberden anca bu kadar duyumcu olur işte
Kanat forvet için öngördüğün bir lig var mı abiRoss'u alırken bile maç yapmasına dikkat etmişken Liverpool'un arada maça çıkan stoperini almayız herhalde.
Ters gündem loading
Fbli pust redetmis bizi zatenMert'in sakatlığı geçti, bir daha ufak bir sakatlık yaşamış. 2-3 ay falan yok mevzu kolpa
Ha bence de Mert'i almıcaz ama
Bi kaç kez verdiği haberlere denk geldim tuttuğunu görmedim sallıyor herhalde o yüzden dedim.Bu adam eskiden Liverpoolecho’da yazıyordu. Şimdi de Athletic’te. Fotomaç mı?![]()
Ula ula ula
En gerekmeyen adam![]()
bilemedim
Fbli falan değil. Hakan ve İlkay dışında gurbetçilerde net bir GSlilik de yok. Bozok son örnek.Fbli pust redetmis bizi zaten
Sanmıyorum alacağımızı. Belki santrafor özellikli bir adam olabilir.Kanat forvet için öngördüğün bir lig var mı abi