Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert reddetti diyen herif dünde mert teklifi kabul etti demiş,fb medyası işte,ne beklersin....ali naci yazar gelişme olursa

Mert'in sakatlığı geçti, bir daha ufak bir sakatlık yaşamış. 2-3 ay falan yok mevzu kolpa

Ha bence de Mert'i almıcaz ama
İsmi bu kadar ortaya düştüğüne göre kendisinin gelmesini istesem de gelmeyeceği belli oldu gibi. Yine transfer bitince belki adam uçaktayken ismi ortaya çıkacak. Kaan'da olduğu gibi olacaktır transferler diye düşünüyorum. Keşke Kaan yerine Mert'i alsaydık o da başka mevzu.

Kaan Ayhan'dan sonra bir forvet bekliyorum.
Orta sahaya alternatif olacak bir 8 numara transferi olursa güzel olur.
Bek transferi olacaksa Mert Müldür, Rıdvan Yılmaz veya Yusuf Özdemir olur ama maliyet konusu önemli. Elzem görünmüyor.
Rashica bazen yedek kalmak zorunda olabilir. Kerem'e alternatif yabancı sol kanat oyuncusu getirsek ne kadar süre verebiliriz?

FnobUhWWIAIGmuA.webp

Kaan Ayhan'dan sonra bir forvet bekliyorum.
Orta sahaya alternatif olacak bir 8 numara transferi olursa güzel olur.
Bek transferi olacaksa Mert Müldür, Rıdvan Yılmaz veya Yusuf Özdemir olur ama maliyet konusu önemli. Elzem görünmüyor.
Rashica bazen yedek kalmak zorunda olabilir. Kerem'e alternatif yabancı sol kanat oyuncusu getirsek ne kadar süre verebiliriz?
Kereme alternatif yabancı alacağımızı sanmıyorum stoper de kaan abdülkerim solbekte kazımcan oynatıp mı ileriyi full yabancı yapacağız stoperde istikrarı bozmak mantıklı değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt