- 2 Temmuz 2011
- 138.204
- 58.984
- 5.488
mert reddetti diyen herif dünde mert teklifi kabul etti demiş,fb medyası işte,ne beklersin....ali naci yazar gelişme olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o serg yasaklı olan mı.mert reddetti diyen herif dünde mert teklifi kabul etti demiş,fb medyası işte,ne beklersin....ali naci yazar gelişme olursa
Bir tane daha -James ya da Jason'dı sanırım- İngiliz var. O kolpacı. Bu sadece Liverpool haberi veriyor. Çok görmemişsindir.Bi kaç kez verdiği haberlere denk geldim tuttuğunu görmedim sallıyor herhalde o yüzden dedim.![]()
İsmi bu kadar ortaya düştüğüne göre kendisinin gelmesini istesem de gelmeyeceği belli oldu gibi. Yine transfer bitince belki adam uçaktayken ismi ortaya çıkacak. Kaan'da olduğu gibi olacaktır transferler diye düşünüyorum. Keşke Kaan yerine Mert'i alsaydık o da başka mevzu.Mert'in sakatlığı geçti, bir daha ufak bir sakatlık yaşamış. 2-3 ay falan yok mevzu kolpa
Ha bence de Mert'i almıcaz ama
evet ,emre kaplanın duyumunu bile paylasmısKim o serg yasaklı olan mı.
Düşündüm de Kaan ve Gravillon hızlı diyebiliriz belki ama Phillips bambaşka bir profil. Bir de yedek stoper için fazla lüks. Bilemedim o yüzden.Kaan'dan önce stoper adaylarındandır. Stoper defteri Kaan ile kapanmıştır artık.
Olabilir.Bir tane daha -James ya da Jason'dı sanırım- İngiliz var. O kolpacı. Bu sadece Liverpool haberi veriyor. Çok görmemişsindir.
Kereme alternatif yabancı alacağımızı sanmıyorum stoper de kaan abdülkerim solbekte kazımcan oynatıp mı ileriyi full yabancı yapacağız stoperde istikrarı bozmak mantıklı değil bence.Kaan Ayhan'dan sonra bir forvet bekliyorum.
Orta sahaya alternatif olacak bir 8 numara transferi olursa güzel olur.
Bek transferi olacaksa Mert Müldür, Rıdvan Yılmaz veya Yusuf Özdemir olur ama maliyet konusu önemli. Elzem görünmüyor.
Rashica bazen yedek kalmak zorunda olabilir. Kerem'e alternatif yabancı sol kanat oyuncusu getirsek ne kadar süre verebiliriz?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sana ucundan versem yeter kesmeye gerek yok yigenimkorkma la kesmeyiz seninkini
Forumfb'deki commandos sen misin yoksa10dk izlediysen malatyada istediğin yerde karışık kebap ısmarlıyorum
Fenerli oluyorTakım mı değiştiriyorsun renktaş.