Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert muldur fenerde tamamen çöp olur yeni sol bek aldılar onu oynatirlar sağda da ferdiyi kesme ihtimali yok.Bize gelirse sol bekte kazimcani kesebilir akıllı topcuysa kariyerini düşünüyorsa zaten Trnin en büyük kulübünü tercih eder forma sansi varken

Yasakli kaynaga göre müldür bizi redetmis

Neden Ali turap düşünülmüyor? Gökay akpinari takip ediyorum, şuan altyapının en değerli oyuncusu demişti çocuk icin

Ben merti hep sol bek olarak düşünüyorum..Gerçek mevkii değil ama Boey öyle bir haz verdi ki enerjisiyle solda da öyle bir herifin olma ihtimali heyecanlandırıyor..

Mert Boey'in yarısı kadar oynayamaz şuan ama önümüzdeki seneler için alternatif olabilirdi. Mert direkt sol bek oyuncusu olsa çok iyi olurdu ama sağ bekte Dubois ve Boey varken oynayamaz bizim takımda.

Ben merti hep sol bek olarak düşünüyorum..Gerçek mevkii değil ama Boey öyle bir haz verdi ki enerjisiyle solda da öyle bir herifin olma ihtimali heyecanlandırıyor..

Sol bekte sağ ayaklı oyuncu olmuyor, dün dubois savunmada çok basit hatalar yaptı, ters ayakta yakalanıyor direk

Sol bekte sağ ayaklı oyuncu olmuyor, dün dubois savunmada çok basit hatalar yaptı, ters ayakta yakalanıyor direk
üstat bide bunu diyalektik olarak değerlendirmelisin
zıtlıkların birleşimi

bu açıdan bakarsan fayda görebilirsin

O kısma katılıyorum ama yerli olması çok büyük avantaj.. Prime döneminde milli takımda hem sağ hem solda iyi performansları oldu yaşı henüz 23 toparlayabilir diye dusunuyorum

Haberin içeriğinde Türk medyasına dayandırmışlar.

Okan hoca kadroyu verimli kullanan bir hoca,kaan baya elini kuvvetlendirir hocanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt