Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan'ın opsiyonu bu şekildeyse çok iyi cidden. Maçların %50'sinde oynayacak kadar iyi performans verirse zaten bonservisi alınır.

Muslera-Okan
Boey-Dubois
Nelsson-Emin
Abdülkerim-Kaan
Kazımcan-Emre
Torreira-Berkan
Oliveira-Midtsjö
Rashica-Yunus
Mertens-Mata-Yusuf
Kerem-Barış
Icardi-Gomis

Lig maratonunda direkt kullanabileceğimiz 23 tane oyuncumuz var. Yusuf'tan sezon içerisinde bir noktada bir dokunuş bekliyorum umarım katkı alırız. Kaan'ın gelmesi defanstaki opsiyonlarımızı çok arttıracak. Bu kadronun lig için oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum ama fırsat çıkarsa bir sol bek ve bir yedek forvet ile daha da güçleniriz.
sol bekten ziyade orta saha ve yedek forvet halletmemiz gereken bölgeler suan icin bana kalirsa. kaan ayhan transferi sag bek rotasyonunu da olumlu yönde etkiliyor.

Abi bu red olayına niye o kadar takılıyorsunuz ki.

Adam Fenerbahçeli’dir fanatik gelmek istememesi daha iyi o durumda

Ya da önce gidersin biz seni takımımızda görmek istiyoruz sen ne düşünüyorsun demek de transfer olacak demek değil. Oyuncu şu an Türkiye veya kulübünüzü düşünmüyorum der kalır öyle.

Ya da siz kulübümle anlaşırsanız sonrasında bakarız der geçer o zaman pazarlık yapılır.

Mert'in Fenerli olduğu iddiası ve Uğur'un sosyal medyada Galatasaray aleyhine beğendiği paylaşımlardan sonra zaten bu iki transferi pek istemiyordum hayırlısı olmuş. İlla yerli sol bek istiyorsak Behich veya Güray'ı alalım başka bir isme gerek yok.

Son düzenleme:
HY: Kasımpaşa, Seferovic'in tüm maaşını Galatasaray'ın ödemesini istedi. Galatasaray kapıyı gösterdi.
FB’den 2 maçta 11 gol yiyip bu seneki 6 puan hediye etme geleneğine +10 averaj ekleyen Kasımpaşa gelmiş bedava Seferovic istiyor. Üstüne para istemediklerine şükredelim.

Müldür işini anlamadım. Yaz ve ara transfer dönemi olmak üzere heralde 5 kez teklif yapıldı haberi yapılıp her defasında da oyuncu gelmek istemiyor ile noktalandı. Gelmek istemeyen adama düzenli olarak gelir misin diye mesaj atmıyorsak dönüp dönüp bu uydurma haberi servis edenler var.

Kaan planları değiştirdi derken geride Kaan Abdül Kazımcan kullanıp ileriyi yabancı yapmak adına bir kanat ve forvet yabancı alabileceğimiz anlamını çıkarıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaan planları değiştirdi derken geride Kaan Abdül Kazımcan kullanıp ileriyi yabancı yapmak adına bir kanat ve forvet yabancı alabileceğimiz anlamını çıkarıyorum.

Öyleymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt