- 6 Eylül 2014
- 94.173
- 64.962
- 4.608
Adam kiralık yavkeşke ama 4,5 ay önce alınan bı oyuncu sağlam sözleşme vs öyle kolay olmuyor göndermek mecbur faydalanicaz , sefer pva gitsin yeter 8 ve 9 numara iki transfer yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kiralık yavkeşke ama 4,5 ay önce alınan bı oyuncu sağlam sözleşme vs öyle kolay olmuyor göndermek mecbur faydalanicaz , sefer pva gitsin yeter 8 ve 9 numara iki transfer yeterli
Yusuf cam adam olmasa mertensle rotasyonda iyi şekilde kullanılabilirdi ama cam adam maalesef.Matayi takımda boşuna tutuyoruz
Keşke onu bir yere gönderebilsek
Kazakistanli mi bu
kiralık oyuncular ayrılamıyormu?Adam kiralık yav
adamlar bokunu çıkarırsa messiyi de alsan fark etmezBütün entrikaları ceviriyorlar. Onun için gerekli transferler yapılmalı. 8no kanat ve forvet. Yoksa aglayip sizlariz burda
Tamam işte ayriliyor. Sen kolay olmuyor demişsin. Benmi yanlış anladım renkttaskiralık oyuncular ayrılamıyormu?
Sen essegini sağlam kazığa baglaadamlar bokunu çıkarırsa messiyi de alsan fark etmez
şu anki kadro bile lige fazlasıyla yeterli zaten
ben seferi kastettim , ikisi birden zorTamam işte ayriliyor. Sen kolay bir olmuyor demişsin. Benmi yanlış anladım renkttas
Yok yav sezon sonu yok 2side her turlu gönderilir. Yarı maasi verildi zatenben seferi kastettim , ikisi birden zor
Sakatligina inanmıyorum ben. Başka bir olay varYusuf cam adam olmasa mertensle rotasyonda iyi şekilde kullanılabilirdi ama cam adam maalesef.
mantıklı ama , PSGde oynuyor öyle icardi gibi verirlermiki az maaşıda yoktur onunŞartların en çok zorlanması gereken oyuncu Renato Sanchez,bir formül bulabilirsek kiralık için mükemmel olur.gedsonun 4 gömlek üstü bir oyuncu,hadziahmetovic ile falan hiç uğraşmamak gerek başarının dışarıdan gelen kariyerli oyuncu ile olduğunu bu sezon gördük.Ortasaha ve santraforda noname ya da anadolu topçusuna karşıyım.Bek,stoper ve kanat oyuncusunda bu risk alınabilir ama kaleci,6,8,10 ve santraforun baba topçu olacak.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pini balili degil mi bu
alakasız bir zamanlar herkesin ölüp bittiği dünyanın en kof oyuncusu Shakhtardaki Meksikalı Nery Castillo geldi aklıma