Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Rik Elfrink sanki Brumanin opsiyonunu zorunlu oldugunu aciklayan ilk kisi degilmiydi?
Evet güvenilir bir muhabir ama haberde kesin bir şey yok. İlk önce Max:'ı göndereceklerde sonra Pva adaylardan biri gibi herhalde az zaman kaldığı için Max'ı gönderip kalan maçları minimum maliyetli Pva ile geçirip yazın hamle yapmayı planlıyorlar. Bizim içinde şöyle iyi olur Pva orada iyi performans gösterirse sezon sonu hiç beklemediğimiz 1-1.5 milyon euro gibi bir bonservis kazanabiliriz belki.

Kasimpasa ve Sivas gibi kulüplerle selami sabahi kesmedikce bunlar yüz bulup her sene daha ileriye götürecek bazi seyleri.

Son yillarda bonservis bedeli ödeyip aldigimiz yerli futbolcu yok denecek kadar az. Bu kulüplerle aramizda olan husumeti cok iyi bir sekilde yansitiyor zaten. Hic bir oyuncunun transferinde sidik yarisina girmemek lazim. Arapsacina dönen transferlerin hic biri faydali olmasi suyun karsi tarafi icin. Onlar kaziklandiklariyla kaldi.

Bizim bonservis bedeli ödeyip aldiklarimiz:

Baris Yilmaz - Keciörengücü (TFF 1.Lig kulübü, tarih olarak bir hasimlik yok)
Kazimcan Karatas - Altay (TFF 1.Lig'e düsmüslerdi, Mustafa hocanin kulübü)
Abdülkerim Bardakci - Konya (Baska bir kulüple anlasilan bonservisi ödedik, fazla vermedik. Almamiz gerekiyordu ve dogru transfer yaptik)
Berkan Kutlu - Alanya (Fanatik fenerli Hasan Cavusoglu bu transferde bizden epey para aldi, 4M euro. Bir daha böyle bir para ödemeyiz).

Abdürrahim Albayrak neredeyse tüm kulüp baskanlarina "baskanim" cekmesine ragmen hep en fazla fiyati bize söylediler.

Kaç gün kaldı orada transferin bitmesine? 2-3 gün kaldıysa pek ihtimal vermiyorum ama olsa güzel olurdu.

31 gecesi son da Deadline bir acayip oluyor. Ayrıca TR’deki gibi ülkede sağlık kontrolü ya da imza zorunluluğu olmuyor. 48 saat falan çok uzun süre o yüzden. İnşallah olur.

Metehan ve Baran'da oynama garantisi olursa çok iyi olur. Özellikle Baran Aksaka lig 1'de oyununa biraz sertlik katabilirse ve kendini gösterirse seneye orta sahada ayakları çok iyi, oyunumuza uygun Türk bir rotasyon orta saha oyuncusu katmış oluruz. Ross - Yusuf Kasımpaşa, İstanbulspor, Ümraniye bunlarda çok rahat ilk 11 oynar. Onlarında sürekli oynaması çok işimize gelir özellikle Ross kendini kanıtlarsa Nelsson'u satıp direk oraya kendisini koymak bizi ekonomik olarak çok rahatlatır. Böylelike sezon sonu Nelsson'dan gelen para Rashica, İcardi + yabancı sınırlamasına göre sol beki halledersin. Morutan- Mohamed'in olası satışlarından gelecek para kasaya kalır.

istanbulspor'un yönetim kurulunu falan inceleyin kimler kimler var
kayserispor'un yeni baskani kim mesela
konyaspor'un baskani hangi partiden atanmis?
gaziantep'te daha yeni atama yapildi
hatay'i inceleyin.

spor=siyaset oldu resmen.
ben en baştan şüpheliydim zaten şunu görünce tam emin oldum , o sezon zorla bu 3 takım süper lige çıkarıldı çünkü o sezon
rte = Rize
a.gul= Kayseri
a.davutoglu = konya
vay canına be tesadüfe bakarmısın sen hele anlayan anladı, 2015-16 dan sonra başakşehir 3,4 sezonda toplam sezon başı ancak 3,4 maç kaybetmiş , yani Paris City Barça gibi takımlar bile o kadar az mağlubiyet yapamamış, herkes başakşehiri şampiyon olduğunu falan zannediyor, işin komik tarafı ise hani çaktırmadan yapalım veya çocuk kandiralim yok , direk gözünün içine baka baka yapıyorlar bunu pişkin pişkin, futbol endüstriyel oldu artık milyon dolarlar havada uçuşuyor bu kadar büyük paraların döndüğü yerde adamlar kolayını bulmuş işin ,bu kirli düzen önümüzdeki senede devam ederse yemin ettim özet bile izlemeyecem Screenshot_2023-01-30-01-20-07-82_aac03acc5be9688e8b14e2a202f3cc35.jpg

Son düzenleme:
bizim transfer stratejimiz seferoviçin gitmesine kaldıysa işimiz zor

kaan ayhan transferinden sonra forvet ve orta saha bekliyorum. yönetim bu hamleleri yapip her türlü önlemi almali.

Transfere falan gerek yok

Bu şekilde Lale Ortaların atanmasına,

Hakem hatalarına,

Tiyatroya ses çıkarmadıktan sonra

Boşa masraf yapılmasın transferlik bir durum yok
biri demiş.demirören ve nihat özdemirden sonra lale çokta büyük sorun degil diye,ama hiçte öyle değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt