Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski bi futbolcumuz güzel bi detay yakalamıs takımla ilgili.ama onu söyleyipte nazar degdirmeyelim.takviye yapıp işi şansa bırakmayalım

Transfer dönemin en haraketli virajı geldi çattı. Umarım hayırlı hamlelerle daha da güçlenir sezon sonu şampiyonluk şarkıları söyleriz hep beraber.

Santrafor işini çok geçe bıraktık.

Boadu ve Fofana stil olarak doğru isimlerdi ama Fofana olmuyor, Boadu da olmazsa en fazla pek oynamayan bir isim gelir.

Ross kiralanmalı ama o plan da şu an için işlemiyor gibi. Metehanla Baran’ın kiralanması olumlu ama şans bulmalılar.

Ben olsam çalımcı kreatif kiralık bir adam denerdim Moura üst profil ama bu tarz bir adam ekstra opsiyon yaratırdı.

Onun dışında Kaan sağ bek, orta saha ve stoperi yedekleyeceği için başka bir şeye gerek yok.

Sol bek e gerek yok giden olduğunda da . Gidene göre forvet yeterli

Baranın oyun temposunu ve sertliğini arttırması lazım. Torreyra çok seri bir isim yayıla yayıla oynayacaksan çok zeki olman gerekir..

Bence santrafor haricinde sergio ile rekabete girecek bir 8 lazım bize. Sergioyu beğeniyorum ama zaman zaman maçın içerisinde düşebiliyor.Türkiye ligi içinde değil seneye Avrupa için istiyorum bu transferi.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar defansın gelmesini Okan hocamın gidişine ve Aykut hocamın gelişine yorumladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt