Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan ayhan niye açıklanmadı hala

Seferovic salerninataya gider bence,istanbulu sevse de.kasimpasa mevzsu zor

Pva nin ilk macinda

Psvye pva şoku mansetini gorur gibiyim

Boey
Dubois
Kazımcan
Taşdemir

Nelsson
Bardakçı
Kaan
Emin

defans oyuncuları bu şekilde olacak gibi. Kaan yedek stoper, yedek sağ bek olarak joker olur. Bazen de çok tercih etmesem de ön liberoyu yedekleyebilir çok ekstrem koşullar olursa.

Ama kadroya bakınca Emre ve Kazımcan hariç orjini sol bek olan biri yok. Bunlardan biri vasat ve sakatlık problemi var. Diğeri de yeni geldi ve tam kadroya ısınırken sakatlık geçirdi genç bir oyuncu olarak.

O yüzden belki PVA giderse yabancı bir sol bek hamlesi de gelebilir diye düşünüyorum.

Sefer'de giderse forvet + bek gelebilir.

Boey
Dubois
Kazımcan
Taşdemir

Nelsson
Bardakçı
Kaan
Emin

defans oyuncuları bu şekilde olacak gibi. Kaan yedek stoper, yedek sağ bek olarak joker olur. Bazen de çok tercih etmesem de ön liberoyu yedekleyebilir çok ekstrem koşullar olursa.

Ama kadroya bakınca Emre ve Kazımcan hariç orjini sol bek olan biri yok. Bunlardan biri vasat ve sakatlık problemi var. Diğeri de yeni geldi ve tam kadroya ısınırken sakatlık geçirdi genç bir oyuncu olarak.

O yüzden belki PVA giderse yabancı bir sol bek hamlesi de gelebilir diye düşünüyorum.

Sefer'de giderse forvet + bek gelebilir.
bence sol bek kesin olarak alınmaz, dubois düşünülür

Adana Demirin yerinde olsam Seferi alırdım. Forvetsiz oynuyorlar ligin başından beri. Ndiaye vasat baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt