Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka Van Aanholtta kurtulacağız gibi.Fiziksel ve teknik olarak bu kadar üstün olup bu kadar kötü olmayı başaran başka oyuncu yoktur herhalde dünya üzerinde çok ilginç bi adamdı.

Livakoviç şu Hırvat kaleci değil mi.? Eğer O ise Bayern peşinde diye biliyorum.

Önümüzdeki hafta Avrupa’da transfer kapandıktan sonra İngiltere veya İtalya liginden iyi bir forvet getirme peşinde gibi yönetimimiz.

adminlerden ricam var,bi beklentimin gerceklesmesi durumunda küfür edip rahatlamak istiyorum.bi seferliğine beni affederler mi acep?

Livakovic dünya kupasında ve fm de beğenilen bir kaleci mesela meksika kalecisine her dünya kupasında süperdi ochao mu neydi yani öyle muslera olmak falan basit değil.Adami doğru düzgün izlemeden yorum yapmak sacma

yalı koç holdingin başına geçtiginde hisseler nasıl düşecek acaba merak ediyorum

herif sırf biz oyuncu alıyoruz diye istenmedigi halde oyuncu alıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Livakovic dünya kupasında ve fm de beğenilen bir kaleci mesela meksika kalecisine her dünya kupasında süperdi ochao mu neydi yani öyle muslera olmak falan basit değil.Adami doğru düzgün izlemeden yorum yapmak sacma
Şampiyonlar ligi maçlarını da gördüm adamın bu sene iyiye iyi denir antu gibi bize gelen herkese çok iyi onlara gidene çöp mu diyelim?

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu jovic gençmiş daha 14 milyon TM değeri var düşmez bize bu adam keşke gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt