- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
gs sözlüktede aynısını okudum zaten.yaratıcı bi merkez ortasaha.ama bjknin defansif anlamdaki kopukluguna care olmayacak.bjknin en buyuk sorunu savunması ve önündeki omurga.gedsonu 6 ya cekecekler mecbur,ama gedson-ahmetovic hiçte yeterli değil oraya.kırılgan olur.oraya prime bi josef lazımdı.Abdülkerim geldiğinde de aynısını söylemiştim Anadolu'dan alınabilecek 4-5 topçudan 2'si Konyaspor'daydı yerli olmasından dolayı Abdülkerim çok daha kritik transfer oldu hadziahmetovic'e bu konuda belki 10 basar. Hadziahmetovic yerli olsa Abdülkerim gibi düşünürdüm kaçan balık büyük olurdu ama yabancı sınırında oynayan biri için çok problem değil. Muhtemelen 6 numaraya koyacaklar defansif açıdan çok sert değil ama pozisyon bilgisi çok yüksek duracağı yerleri çok iyi biliyor. Rakibin baskını çok iyi kırabiliyor 5-6 oyuncuyla bassan bile oradan çıkarabilecek yeteneklere sahip hücum açısındansa rakip ceza yayı etrafına kadar çıkıyor ayrıca orta alanda önünde boş alan görürse oraya doğru driplingleri çok kuvvetli hem pas hem geçiş iki futbola da yatkın en büyük avantajı yanında Gedson olur.