Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim geldiğinde de aynısını söylemiştim Anadolu'dan alınabilecek 4-5 topçudan 2'si Konyaspor'daydı yerli olmasından dolayı Abdülkerim çok daha kritik transfer oldu hadziahmetovic'e bu konuda belki 10 basar. Hadziahmetovic yerli olsa Abdülkerim gibi düşünürdüm kaçan balık büyük olurdu ama yabancı sınırında oynayan biri için çok problem değil. Muhtemelen 6 numaraya koyacaklar defansif açıdan çok sert değil ama pozisyon bilgisi çok yüksek duracağı yerleri çok iyi biliyor. Rakibin baskını çok iyi kırabiliyor 5-6 oyuncuyla bassan bile oradan çıkarabilecek yeteneklere sahip hücum açısındansa rakip ceza yayı etrafına kadar çıkıyor ayrıca orta alanda önünde boş alan görürse oraya doğru driplingleri çok kuvvetli hem pas hem geçiş iki futbola da yatkın en büyük avantajı yanında Gedson olur.
gs sözlüktede aynısını okudum zaten.yaratıcı bi merkez ortasaha.ama bjknin defansif anlamdaki kopukluguna care olmayacak.bjknin en buyuk sorunu savunması ve önündeki omurga.gedsonu 6 ya cekecekler mecbur,ama gedson-ahmetovic hiçte yeterli değil oraya.kırılgan olur.oraya prime bi josef lazımdı.

Yerli icin anlarım da süper lig de yabancı oyuncuya o kadar para vermeye karşıyım . Erden Timur o paralara daha iyilerini getirecektir

Abi dediğin adamı alsan da yedek olacak,aynı hesaba geliyor
Profil olarak farklı birisi benim kastım. Sergio gibi kreatif pasör ama ağır adam istemiyorum.

Kanat, orta saha veya forvet ne olursa top süren birisi lazım hatta mümkünse çalım özelliği olan birisi.

Konuşulan rakamlar baştan bu yana bu civardaydı Burnley 4 m euro vermişti öyle çok uçuk fiyata almadılar muhtemelen fener-beşiktaş derbisinde hem hadziahmetovic hem de Gedson performansları baya konuşulur o maçı kazanma ihtimalleri %51'e yükseldi.
% 20 de pay varmış gelecek satıştan

Amir tjk için iyi transfer, iş de yapar.

Yıllarca Visca ligi ağlattı bu da onun orta saha versiyonu.

Lakin bize gedson/renato tarzı dribblingci biri lazım daha çok. Takım yeterince kreatif, sergio’ya yedek geyiğine de karşıyım, herif istedi mi alıyor maçı, küçük takımlara laubali oynuyor.
Devre arası maceraya girmeden ADS'den Onyekuru+Ndeyaye'yi alıp gelelim.Şampiyon olduktan sonra da Benfica 'dan Gedson'u aldık mı kadro tamamdır.Forvet için İcardi'ye göre yeniden değerlendirme yapılır.

Profil olarak farklı birisi benim kastım. Sergio gibi kreatif pasör ama ağır adam istemiyorum.

Kanat, orta saha veya forvet ne olursa top süren birisi lazım hatta mümkünse çalım özelliği olan birisi.

Miço’yu o tarz biri diye aldık da tutmadı. Driblingi yapıyor ama nefesi kesilene kadar ayağından çıkarmıyor. Oyuna dahil etmek lazımdı ama buradan sonra rotasyon küçülür gibi.

Fofonağğ. Ne umutlanmıştım ya.
Genç bir de üstelik. Bize böyle biri lazım.
Yatırım amaçlı olmalı aynı zamanda.

evet gs sözlükten okuduguma göre ahmedovic derin oyun kurucu ve daha cok merkez ortasahaymış.bjk ortasahası defansif anlamda cok sorunlu,yine care olmaz ama yaratıclıgı güç katar

baran aksakayı kullanmak varken,gerek yok buna
Baran Aksaka, Metehan bir ihtimal de Umut Erdem Manisa'ya kiralanacak diye haberler var. Manisa'nın başına da Yalçın Koşukavak geçmiş iyi olur kiralanmaları özellikle Baran Aksaka için bu 4 ayda orada biraz güçlenip oyununa sertlik katarsa Hadziahmetoviç'in rotasyonda vereceği katkıyı seneye kendisinden rahat alırız.

Miço’yu o tarz biri diye aldık da tutmadı. Driblingi yapıyor ama nefesi kesilene kadar ayağından çıkarmıyor. Oyuna dahil etmek lazımdı ama buradan sonra rotasyon küçülür gibi.
Tam tutmadı diyemeyiz ama düzenli oynamamak onu geri götürüyor bariz.

Bir de Midstjö tamamlayıcı orta saha, bu tip adamlar 6 ve 8i tamamlar, bizse bunlara backup yapıyoruz.

Fenerin bizden üstün tek yanı topu dikine sürebilen çok adamları var, biz akılla oynuyoruz daha çok ama dribbling de özellikle maçları koparmak için şart.

Tam tutmadı diyemeyiz ama düzenli oynamamak onu geri götürüyor bariz.

Bir de Midstjö tamamlayıcı orta saha, bu tip adamlar 6 ve 8i tamamlar, bizse bunlara backup yapıyoruz.

Fenerin bizden üstün tek yanı topu dikine sürebilen çok adamları var, biz akılla oynuyoruz daha çok ama dribbling de özellikle maçları koparmak için şart.
Gedsonu hatırlatıp hatırlatıp canımızı sıkıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt