- 3 Haziran 2015
- 53.796
- 61.733
- 3.963
Oğuzhan Ölmez
Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Anısına sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhan Ölmez
Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Tam tutmadı diyemeyiz ama düzenli oynamamak onu geri götürüyor bariz.
Bir de Midstjö tamamlayıcı orta saha, bu tip adamlar 6 ve 8i tamamlar, bizse bunlara backup yapıyoruz.
Fenerin bizden üstün tek yanı topu dikine sürebilen çok adamları var, biz akılla oynuyoruz daha çok ama dribbling de özellikle maçları koparmak için şart.
500 bin aldıkları adamı iyi çaktılarne hacıahmetı ne hacı raytı kardesim Türkiye ligi dısında avrupada adları sanları bilinmeyen adamlar bizim çöp ligte 3-5 gol ve asist yapınca
herkes coşuyor 1 milyon bile vermem ,6 milyona international seviyede torreira alıyorsun 4milyona hacıahmet nedir yada 7milyon zenci hacı nedir
keriz silkeleme bu
Kiralık zaten, çıkış parasını veren alır (12 m. euro).BJK'nin öncelik hakkı var sadece,onlarda zaten parar yok,her yıl 1,250 kira ücretini ödeyip 5 sene sonra %50'sine sahip olabiliyor.Bugün Monaco haberleri de vardı, böyle oynamaya devam ederse biz ya da bir başkası o parayı verip alıp gider seneye.Benfica dan alma durumu olabilir mi acaba? Gedson a kalsa kosa kosa gelir kesin
Kingzatı kızdırmışlarKingzat gece gece keyfimizi getirdi.![]()
Ben kisisel verilerimi saklamak için adimi degistiriyorum Sen gelip Beni eski ismim ile öldü diye anons ediyorsun abv SamiEski nickini senden benden başka hatırlayan kalmamış.
Bir miktar üzdü
yarın kapanıyo transfer dönemi ingilterede.bize gelir belki
heyt be rüya gibi kadroydu he..Oğuzhan Ölmez
Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Miço alkmaarda iki ceza sahası arası mekik dokuyodu sadece pozisyon kapatıp etliye sütlüye karışmıyorduMiço’yu o tarz biri diye aldık da tutmadı. Driblingi yapıyor ama nefesi kesilene kadar ayağından çıkarmıyor. Oyuna dahil etmek lazımdı ama buradan sonra rotasyon küçülür gibi.
Oğuzhan Ölmez
Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz