Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tutmadı diyemeyiz ama düzenli oynamamak onu geri götürüyor bariz.

Bir de Midstjö tamamlayıcı orta saha, bu tip adamlar 6 ve 8i tamamlar, bizse bunlara backup yapıyoruz.

Fenerin bizden üstün tek yanı topu dikine sürebilen çok adamları var, biz akılla oynuyoruz daha çok ama dribbling de özellikle maçları koparmak için şart.

Üstüne koymak için gerek kanatta-mümkünse Kerem’den daha iyi- gerekse orta sahada dribling yapan oyuncuya ihtiyacımız var ama devre arası bunu bulmak kolay değil. O yüzden sene başını beklemek daha doğru geliyor. Kadro lig için halihazırda yeterli zaten.

içimizden halledebiliriz ortasaha ve kanadı ama neyse

ne hacıahmetı ne hacı raytı kardesim Türkiye ligi dısında avrupada adları sanları bilinmeyen adamlar bizim çöp ligte 3-5 gol ve asist yapınca

herkes coşuyor 1 milyon bile vermem ,6 milyona international seviyede torreira alıyorsun 4milyona hacıahmet nedir yada 7milyon zenci hacı nedir

keriz silkeleme bu
500 bin aldıkları adamı iyi çaktılar

Benfica dan alma durumu olabilir mi acaba? Gedson a kalsa kosa kosa gelir kesin
Kiralık zaten, çıkış parasını veren alır (12 m. euro).BJK'nin öncelik hakkı var sadece,onlarda zaten parar yok,her yıl 1,250 kira ücretini ödeyip 5 sene sonra %50'sine sahip olabiliyor.Bugün Monaco haberleri de vardı, böyle oynamaya devam ederse biz ya da bir başkası o parayı verip alıp gider seneye.

yarın kapanıyo transfer dönemi ingilterede.bize gelir belki

İnşallah be Sergi.
Çocuğu sevdim. Pırpır bir şey.
İçimden bir ses yararlı olacak kanaatinde.
Ondan galiba ısrar ediyorum ve İcardi yanında da şöyle yetiştireceğimiz biri olmalı düşüncesindeyim. Zaten bir yıldız,ASımız var. Zamanında örnek yaş olarak uymayacak pek ama Drogba-Burak gibi. Burak daha da pişmişti. En prime dönemidir. Ujfa ve Semih'i misal denedik. Mevki olarak bunlara ters örnek ama bu tandemi hep destekliyorum ve genç olsun istiyorum, tanınmış isimler yerine. Bence tabii...

Miço’yu o tarz biri diye aldık da tutmadı. Driblingi yapıyor ama nefesi kesilene kadar ayağından çıkarmıyor. Oyuna dahil etmek lazımdı ama buradan sonra rotasyon küçülür gibi.
Miço alkmaarda iki ceza sahası arası mekik dokuyodu sadece pozisyon kapatıp etliye sütlüye karışmıyordu

Bizde tutmamasının sebebi düz yani kapasitesinin sınırlı olması ve berkanla meç olması,ikiside ofans özürlü olduğu için taylan-berkana,josef-topala benziyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt