Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonu hatırlatıp hatırlatıp canımızı sıkıyorsun
Hayal kırıklıklarını yüzleşerek aşabiliriz zira etkisi azalır. Artık umrumda değil Gedson mevzusu zaten o konuda bir şeyler oldu biri Burak'ı bitirmek için o senaryoyu işletti, o an bitti onun başkanlığı.

İsteseler gerçekleştirilemeyecek senaryoyu gerçek yaptılar, olağan bir süreç olamaz.

Yalnız Chelsea çok ciddi şekilde transfer piyasasanın içinden geçti. Ben transferlerin içinden max Mudyrk ve Badiashile 'nin tutacağını düşünüyorum. Madueke ve Fofana süre alamaz da Gusto'dan rotasyon olur gibi. FFP olayını ciddi merak ediyorum. Şu an adamlar resmen kafasına göre istediğini alıyor. Ciddi cezalar almazsalar millet artık FFP felan sallamaz.
Sözleşmeleri 8-10 seneye yayarak aştılar FFPyi, yıla bölüp işletiyorlar FFPyi şu an.

Gelecek seneden itibaren 5 sene üstü sözleşmeler yasaklanıp FFPye de ayar çekilir muht.

Boufal dribbling olayına ilaç olur da kafası çok kırık herifin

cine5 reklam kusagına dalmak istemiyorum erden timur,yap şovunu.tele10da dönüşümlü lig macları var,oraya da gidemem:( keramettin abi kızıyor

net bir ortasaha ve sefer yerine biri lazım fofana ise farklı kumaş hucumda her yerde oynar. renato takıma hız kazandırır level atlatır. yerel lig ağır çekim... renato torreyra ortasahası süper olur..

En ihtiyaç olduğumuz dönemde 1 aylık sakatlık yaşadı. Fırsat verecek kadar değerlendiremedik o yüzden ama topu ayağından çıkarsa kötü driblingci değil bence. Topu kaptırana kadar ayağında tutması sorun. Bir de olur olmadık yerde dribling deniyor, Hollanda rahatlığı sanırım.
İşte kapasitesi sınırlı o yüzden o kadar oynayabiliyo,bi toreyra bi oliveira kadar net birimiydi değildi,yaşı gençmiydi scout transferi diyelim değildi,az buz bi parada vermedik ve alternatif olacaktı ki keramettinin dediği gibi bu tip oyuncular sürekli oynamazsa formları düşer

Birsürü parametreyi baz aldığımızda yanlıştı kendisini almak ama olan oldu,amirle yeni bi yanlış yapmayalım yeter, alıyosak ya klas birini alalım kapasitesi sınırlı olmayan yada genco alalım aset gözüyle bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt