Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu çocuğa 6-7 milyon gömülür:

Konya maçında beğenmedim çok top ezdi aynı şekilde Yunus da çok top ezmişti. Basit oynamayı öğrenmesi lazım kupa maçında önü boşken koşamadığında fiziksel olarak baya gerilediğini görmüştüm. Umarım toparlar.
Yusuf ile Yunus hep kendilerini gösterme derdinde, yani illa gol atmak. Yunus şeytanın bacağını kırdı ve inşallah basit oynamaya başlar ve daha çok takım oyunununa odaklanır

bu bülent ersoy sarkısını fofanaya uyarlarken anladımki, gülşenin bülent ersoya verdiği şarkı,bu sarkıdan biraz arak gibi sanki:rolleyes:

Son Heung-min'e baktım da hala piyasası -fenermarketr göre yani- düşmemiş. Hayal kırıklığıyla çıktım. 😔

Tüm fenevlilere sesleniyorum. Puan durumunu, fikstürü felan boşverin. Galatasaray Twitter ve Instagram sayfalarını açın. Ne göreceksiniz?? Birlik ve beraberlik. Bu birliktelik şampiyonluk kokusudur. Bunu sadece Galatasaraylılar anlar. Galatasaray bir his takımıdır. Tüm memlekette çocuğundan gencine şampiyonluk yarışına girdiyse bütün enerji o kupa için verilir. Yarışta varsa kupa bizimdir. Yoksak kimin olur bilemem ama varız. İşte en çok bundan korkun!!! Bu sene de Jesus Jesus dediniz ama nafile.

Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama yerine sevemem...

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görmedi şu deli gönlüm
Görmedi hiç böyle güzel
Sana öyle bir yandı ki
Yangınlardan daha beter

feda olsun canım sana
yeterki gel cimbomboma
bırakma hiç formamızı
sıkı sıkı sarıl armamıza
kurban olsun ateşli ablalar sana

bu çocuk muthiş potansiyelli biri.Şimdilik fakir mhampepesi ama ilerde çok farklı bir seviyeye gelebilir.Tam bir kanat forvet

Herhangi normal bir kulübün hiçbir baskı altında kalmadan Osayiye 4 m üstü verme ihtimalinin olmaması lazım.Alan sportif direktör de isteyen teknik direktör de hem beyin hem de sportif bilgi açısından yetersizdir.Eger öyle 13 falan doğruysa Boey için referans gösterip pazarlığa minimum 40tan başlanması lazım.
Hadi eljif ve kim iyi topçulardi da Vedat muriqi için Acerbi sanırım 17 milyonluk essek beni bunu ayağımda terlikle tutarım demisti , Osayi de aynı hesap 13 milyonluk essek olur anca
Turgenyev sever misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt