Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca bunu istedi gecen devre arası ama muaniyi almak yerine hocayı yolladılar

Geçen seneki kurulan kadro...😕
Ama bu tarz çocuklar iş yapardı.
Full şöyle bir şey deneseydik, yanına iki üç yıldız...Planlama yanlış oldu. Ki nitekim herkesin sonunu getirdi. Fatih Terim yardımcıları konusunda da inatcıydı. Biraz da sonunu bunlar getirdi Sergii.

Geçen seneki kurulan kadro...😕
Ama bu tarz çocuklar iş yapardı.
Full şöyle bir şey deneseydik, yanına iki üç yıldız...Planlama yanlış oldu. Ki nitekim herkesin sonunu getirdi. Fatih Terim yardımcıları konusunda da inatcıydı. Biraz da sonunu bunlar getirdi Sergii.
evet kendi kendine etti,biliyo musun her dönem basarılı olabilecek,kupa kaldıracak bi haritaya sahip bu adam.gecen sene uefada dediğini yapabilirdi.basarı için dogmus,kafaya koydugunu yapıyo

evet kendi kendine etti,biliyo musun her dönem basarılı olabilecek,kupa kaldıracak bi haritaya sahip bu adam.gecen sene uefada dediğini yapabilirdi.basarı için dogmus,kafaya koydugunu yapıyo

İnatçı biri Fatih Terim.
Başarıları ve kazandırdıkları yadsınamaz.
Bazen her şeyin ama bitmesi gerektiği bir noktada vardır, çok istedi almayı 23.sampiyonluğu da ilki pandemiye kurban gitti, ikincisi organize halde dönen dolaplara, sonuncusu da proje ayağına...
Ona rağmen o kötü sezonda AL başarımız büyük iş. Burada da bunu hep söyledim. Barça hakeme oynadı, hakkımızı gasp etti diyebilirim, yoksa bir yarı final içten değildi. Oradaki havamız farklıydı. İnşallah bu sefer bu yerlerde yeniden göstereceğiz gücümüzü.

borini haberini yeni gördüm yaw. bizim tarafın muhabirleri nasıl bu kadar ters düşebiliyor yaw
birisi bitmesi an meselesi diğeri ilgi alaka yok diyor yaw nasıl bu kadar zıt haber alıyorsunuz kaynaklarınızdan

Ümraniye ve TS maçlarını alıp 12/12 yaparsak bizi göstere göstere doğramaya başlayacaklarını düşünüyorum. Hatta TS maçına Palabıyık veya Mete tetikçilerini verirler direkt orada müdahale etmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt