- 26 Kasım 2012
- 179.325
- 241.482
- 5.688
ozgur sancar mi
Mozgur Mancar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozgur sancar mi
ozgur sancar mi
Oynar oynar, bildiğim kadarıyla kariyerinde ortalama her sene 14-15 maç doğrudan forvet olarak çıktığı maç var.Bu Barrow denilen arkadaş kanat lakin ST oynar mı? Alacağımızı düşünmesem de meraktayım
Yoksa bize birinci mevkisi forvet ikincisi kanat olan biri mi lazım?
Teşekkürler rdaş. Tatmin oldum açıkçasıOynar oynar, bildiğim kadarıyla kariyerinde ortalama her sene 14-15 maç doğrudan forvet olarak çıktığı maç var.
Ekli dosyayı görüntüle 190333
Zaten Icardi gibi dolu dolu bir forvetimiz varken Okan Buruk sanırım bu tipte hızlı, topla ilişkisi iyi olan bir forvet istiyor. Daha önce adı çıkan David Fofana, Boadu filan aşağı yukarı bu profile uyuyor
Musa Barrow doğrudn kanat oynayabilecek kadar topla ilişkisi var, doğrudan forvet oynamak için çok çok iyi bir golcü değil bana kalırsa. En çok Icardi sahadayken yanında ekstra bir forvet gibi kullanabileceğimiz soldan çalımlarıyla, hızıyla bayağı rakibi çürütür
Tabii kanatta M.Barrow veya bir başkasını 2. forvet gibi kullanabilmek hatta Rashica yı yeniden takıma dahil etmek için önce sol bekt Dubois kullanımından vazgeçip Kazımcan a sol beki teslim etmek gerekiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sene başında ben de çok acayip heycanlanmıştım, hele arkasında şu Boey ile birlikte arkalı önlü oynadığını düşünsene. Artık rakibin sol kanadı maç sonunu getiremezdi herhaldeMertens Torreira icardi bunların üstüne bir adama Traore giderdi ürkütücü olurdu
linç geliyor dikkatborini çöpü falan gelmesin