Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Barrow denilen arkadaş kanat lakin ST oynar mı? Alacağımızı düşünmesem de meraktayım

Yoksa bize birinci mevkisi forvet ikincisi kanat olan biri mi lazım?
Oynar oynar, bildiğim kadarıyla kariyerinde ortalama her sene 14-15 maç doğrudan forvet olarak çıktığı maç var.
1.PNG

Zaten Icardi gibi dolu dolu bir forvetimiz varken Okan Buruk sanırım bu tipte hızlı, topla ilişkisi iyi olan bir forvet istiyor. Daha önce adı çıkan David Fofana, Boadu filan aşağı yukarı bu profile uyuyor

Musa Barrow doğrudn kanat oynayabilecek kadar topla ilişkisi var, doğrudan forvet oynamak için çok çok iyi bir golcü değil bana kalırsa. En çok Icardi sahadayken yanında ekstra bir forvet gibi kullanabileceğimiz soldan çalımlarıyla, hızıyla bayağı rakibi çürütür

Tabii kanatta M.Barrow veya bir başkasını 2. forvet gibi kullanabilmek hatta Rashica yı yeniden takıma dahil etmek için önce sol bekt Dubois kullanımından vazgeçip Kazımcan a sol beki teslim etmek gerekiyor

Oynar oynar, bildiğim kadarıyla kariyerinde ortalama her sene 14-15 maç doğrudan forvet olarak çıktığı maç var.
Ekli dosyayı görüntüle 190333

Zaten Icardi gibi dolu dolu bir forvetimiz varken Okan Buruk sanırım bu tipte hızlı, topla ilişkisi iyi olan bir forvet istiyor. Daha önce adı çıkan David Fofana, Boadu filan aşağı yukarı bu profile uyuyor

Musa Barrow doğrudn kanat oynayabilecek kadar topla ilişkisi var, doğrudan forvet oynamak için çok çok iyi bir golcü değil bana kalırsa. En çok Icardi sahadayken yanında ekstra bir forvet gibi kullanabileceğimiz soldan çalımlarıyla, hızıyla bayağı rakibi çürütür

Tabii kanatta M.Barrow veya bir başkasını 2. forvet gibi kullanabilmek hatta Rashica yı yeniden takıma dahil etmek için önce sol bekt Dubois kullanımından vazgeçip Kazımcan a sol beki teslim etmek gerekiyor
Teşekkürler rdaş. Tatmin oldum açıkçası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence hala çok iyi bir golcü oyuncu, ama adamın son senelerde lig maçlarında forma bulduğu dakikalara bakıyorum

2022/2023 sezonunda Serie A maçlarında 900 dakika forma giyebilmiş
2021/2022 sezonunda La Liga maçlarında 300 dakika forma giyebilmiş
2020/2021 sezonunda Bundesliga + La Liga maçlarında 1000 dakika forma giyebilmiş
2019/2020 sezonunda La Liga maçlarında 400 dakika forma giyebilmiş

Adamın kariyerinde ciddi forma şansı bulduğu en son sezon 2018/2019 sezonu ki o müthiş çıkışı yakaladığı, takımı Frankfurt ile Avrupa liginde yarı final oynadığı gol krallığına gittiği sezon. 2018/2019 sezonunda 2300 dakika forma giyebilmiş ki o da 90 dakika başına 25 lig maçına denk geliyor

Adam şaka maka 24-25 yaşına gelmiş, artık ciddi ciddi forma bulması gerekiyor. Eğer gelecekse ciddi ciddi Icardi nin arkasında kalan her dakikasında Jovic in kullanılması taraftarıyım

Mertens Torreira icardi bunların üstüne bir adama Traore giderdi ürkütücü olurdu
Sene başında ben de çok acayip heycanlanmıştım, hele arkasında şu Boey ile birlikte arkalı önlü oynadığını düşünsene. Artık rakibin sol kanadı maç sonunu getiremezdi herhalde :ROFLMAO:

Jovic alınacaksa ciddi ciddi Mertens in rotasyonunda kullanılabilir. Mertens ortalama 70 dakika kullanacağımız bir oyuncu, tutup her maç yerine Mata nın girmesindense Jovic oyuna girip Icardi ile ikili forvet olarak kullanabiliriz

Zaten kariyer zirvesi yaptığı 2018/2019 sezonunda sanırım Rebic veya Haller ile birlikte ikili forvet gibi oynuyordu. Topsuz oyunu çok çok iyi, sezgileri filan kuvvetli öldürücü forvet diyebileceğimiz bir adam

Bence Seferovic yerine Jovic çok mantıklı olur, hem Icardi nin bir-kaç tık altında aynı işi devam ettirebilecek bir forvet hem de doğrudan ikili forvet olarak kullanmaya uygun bir oyuncu. Ah bir de Midstjö yerine orta sahanın hücum tarafında elimizi rahatlatabilecek bir adam daha olsaydı

Bu lig artık çok can sıkmaya başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jovic ismini ortaya atan kimdi? Ciddi mi bu konu yoksa tamamen 2 yıl önce bizi sosyal medyadan takip ettiğini yeni fark eden bir duyumcu üfürmesi mi? 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt