Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nottingham Forest, Keylor Navas'ı kadrosuna kattı. (L'Equipe)

evet mousa barrow gelmeli.teknigi iyi,hızı fena değil.plaseleri hoşuma gitti,çalım yetenegi güzel

Borini falan gelmesin gerekli olan profil belli hızlı ve dikine yardıra yardıra gidecek bir adam lazım forvet arkası için Mertens var pek beğenmesek de Mata, şu ana kadar performans veremeyen Yusuf Demir zaman zaman kullanmak istersen Yunus Akgün var ama dikine gidecek delici adamımız yok bu kadronun ihtiyacı olan profil bu gerek yok Borini falan...

Borini'yi ben begenmedim. Tamam topla fena degil ama bizim aradigimiz adam degil.
aynen adamda bişeyler eksik.twitter arac cubuguna borini gol atarsa diye adını yazdım.transfer obezi fbliler sürekli borini twiti atıyo.borininin kalitesi var ama atıf şesu da sivasta gol krallıgına oynuyodu,ne yapalım şimdi:sneaky:

Deli gibi koşu atacak az biraz da oyun bilgisi top tekniği olan adam lazım bize.

borini bi de ağır adam.fbliler hangi oyun sistemleri için boriniyi yararlı buldu?ben anlayamadım.kafaları basmıyor futbola.josuha king ve valencia gibi kanat forvetlerin var zaten.begenmedigin rossi bile top tasıyo,seni kac macta kurtarmıs

Thorgan hazard psv ye gitmiş üzüldüm be bizde oynamasını isterdim ama psv ye gittiyse iyice çöp olmuş demektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt