Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi anlaşılmıştır neden Zaniolo ve Pulisic isteniyor diye. Kanatlarımız top tutamıyor, geriye koşuyoruz pozisyon veriyoruz. volede ılgaz çınarda söyledi hoca "ben zaten her türlü topu getiriyorum ilerde maharetli adam lazım" diye düşünüyor olabilir dedi. Bende bu tarz düşünüyordum top tutan topla giden adam şart özellikle sete yerleştiğimizde. Kerem Yunus ve barışta bu özellikler yok ve dar alan oyuncuları değiller bence. Rashica biraz ama o da fazla değil.

Takımın eksikleri ortada. Sağ ön, sol bek(emreyle kesinlikle olmaz), yedek 6(toreyra backuplamak için), kreatif8(formsuz sergio backupı)

Forum neyin kafasını yaşıyorsunuz.? Yav bu adamlar robotmu her maç %100 ile oynasın. Rashica yetersiz,Sergio yetersiz o yetersi bu yetersiz. Her maç 10 numara oynayamazlar. Arada kötüde oynayacaklar. Fifa,Pes ve Futbol Manager değil bu. He adam alsınlar o ayrı mevzu.
Rashica net yetersiz bir topçu.. Dünya kupası arasından önce 3 maç oynadı sonraki maçlarda yine yok mücadele savunma yardımı var da gerisi ne olacak ?
Bir topçu kendi işini iyi yapacak önce bir stoper stoperlik yapamayip senede 4-5 gol atıyorsa bir anlamı olmaz ..Hücumda bu kadar yetersiz kısıtlı bir kanat oyuncusu kabul edilemez sen kanat bek değilsin bir çalım at bir duzgun orta yap ne bileyim iyi sut cek adamda hiçbiri yok..
Yabancı siniri olmasa kalsın rotasyona derdim ama sınır varken daha iyisi sart

Açık gibi oynadı hep ilerde kald.Keremin de geri gelme konusundaki gönülsüzlüğü eklenince büyük zaaf oluştu o bölgede rakipte çpk iyi faydalanınca kabus yaşattı sağolsun
Aynen malesef öyle oldu . Karşındaki hücum oyuncusuna yakın oynamayınca sol kanadımızi kolidor yaptılar

Bence Erden Timur 2 yıldız kaliteli adam alıp işini şansa bırakmaz.Ben kariyerli 1 veya 2 adam alacağımıza inanıyorum.

zaniolo 6 ay oynamayıp ne yapsın?tabiki bize gelecek

Rashica net yetersiz bir topçu.. Dünya kupası arasından önce 3 maç oynadı sonraki maçlarda yine yok mücadele savunma yardımı var da gerisi ne olacak ?
Bir topçu kendi işini iyi yapacak önce bir stoper stoperlik yapamayip senede 4-5 gol atıyorsa bir anlamı olmaz ..Hücumda bu kadar yetersiz kısıtlı bir kanat oyuncusu kabul edilemez sen kanat bek değilsin bir çalım at bir duzgun orta yap ne bileyim iyi sut cek adamda hiçbiri yok..
Yabancı siniri olmasa kalsın rotasyona derdim ama sınır varken daha iyisi sart
Bu bir yorumdur hocam . Keşke beğenilmeyen oyunculara hep böyle şeyler yazılsın okuyalım görüşler olsun karşılıklı yazalım vb . Ama adam geliyor kosovalı sabri diyor bu kadar. Bakış açısı bu kadar .

Bu da aslan cikti

1822264A-F108-4A3C-B2BC-30D560B3F2D6.webp

Katılmayanlara saygı duyarım . Ama transferler şimdi olmadı diyelim bu takım gene şampiyonluğun favorisidir .

trt'de roma kupa maçı var zaniolo kadroda yok

mousa barrow icardiye asist yapar en azından gelirse.çalımcı ve plaseci,şutcu kanadımız olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt