Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.340
- 60.213
- 3.473
o maçı tekrar izleyeceğimi sanmam rtasAlanya kupa maçını izle orda eleyecekti bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o maçı tekrar izleyeceğimi sanmam rtasAlanya kupa maçını izle orda eleyecekti bizi
ne yaptım yine agbiAferin Sergey
Hayri Cund ya adam gibi futbolcular alsın ya da hesap versin
Oynayacak da yeni iyileşiyorKazımcan düzenli olarak sol bek oynamalı eğer o oynamıyorsa ve yerli oynatmamız gerekiyorsa Kaan oynasın. Eğer sınır açısından rahatsak solda Dubois oynasın. Emre Taşdemir riskine girilmemeli artık şampiyonluk dönemine gelmeye başladık. Emre oynadığı son üç maçtada çok kötüydü. Alanya,Antalya ve son olarak bu maçta dip seviyeyi gördü.
Bugün defansta Palamut olsa 8 atardıkne yaptım yine agbi
bilyorum,muhabbet olsun diye yazdım öyle.geraldo sonradan oyuna girdi fb macında,avounu da fb macında oyuncu sakatlanınca girdi.ama savunmada cok aksadılar fb macında, o glumactan ötürü.epuranu tecrübeli adam,toparlamıs defansı.önde de umut nayır olunca iyi top oynadılar.kalecileri de iyiBugün defansta Palamut olsa 8 atardık
Konudan bağımsız ama gerçekten çok üzüldüm ya Ersen Martin'e.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inter Sikirinari vermezse Psg Nelsonu alabilir bence ama Abdulkerimi bile isteyebilirler