Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan düzenli olarak sol bek oynamalı eğer o oynamıyorsa ve yerli oynatmamız gerekiyorsa Kaan oynasın. Eğer sınır açısından rahatsak solda Dubois oynasın. Emre Taşdemir riskine girilmemeli artık şampiyonluk dönemine gelmeye başladık. Emre oynadığı son üç maçtada çok kötüydü. Alanya,Antalya ve son olarak bu maçta dip seviyeyi gördü.

erden timur Allah askına iyi bi kanat bul,alacagımız forvette kanatta oynayabilsin

olmus birsey (nelson-apo) bozulmaz arkadaslar

solbeke dubua kazim yeter

cok cok acil playmaker kanat- 8

forvete gerek bile yok bencede hoca cok istiyorsa bi sprinter forvet alsin

amaaaaaa rahat rahat sampiyon olmak istiyorsak 8 sartoglusarttt

olivera harici bir plan kuramiyor hoca

2 ıyı oyuncu almamız lazım forvet ve ınce ıs yapacak yıldız lazım

Kazımcan düzenli olarak sol bek oynamalı eğer o oynamıyorsa ve yerli oynatmamız gerekiyorsa Kaan oynasın. Eğer sınır açısından rahatsak solda Dubois oynasın. Emre Taşdemir riskine girilmemeli artık şampiyonluk dönemine gelmeye başladık. Emre oynadığı son üç maçtada çok kötüydü. Alanya,Antalya ve son olarak bu maçta dip seviyeyi gördü.
Oynayacak da yeni iyileşiyor

Sol bek alınmaması bence doğru değil, bu bizi direk yunus ve barışa mahkum edecek, onu geçtim kanat alacaksak onu da oynatamayacagiz.

Sol bek için alternatifler Kazımcan, Emre, Dubois. Emre nin şansı kalmadı artık, Dubois çok iyi ancak sınıra takılıyor. Kazımcan sakatlıktan çıktı, ne vereceği şüpheli. Kaan Ayhan sol bekte kullanılır mı bilmiyorum. Sol bek krizi var önümüzde transfer de yapılmayacağına göre.

Inter Sikirinari vermezse Psg Nelsonu alabilir bence ama Abdulkerimi bile isteyebilirler

kanat oyuncusu orta yapar,kanat oyuncusu çizgiye iner ve içeri top cevirir.bek ve kanat oyuncusu ikiye bir yapar.2018de gördük,bi daha da görmedik.

eger içerde 4-5 gollü galibiyet almak istiyosak iyi bir kanat ve kanat forvet sart

Bugün defansta Palamut olsa 8 atardık
bilyorum,muhabbet olsun diye yazdım öyle.geraldo sonradan oyuna girdi fb macında,avounu da fb macında oyuncu sakatlanınca girdi.ama savunmada cok aksadılar fb macında, o glumactan ötürü.epuranu tecrübeli adam,toparlamıs defansı.önde de umut nayır olunca iyi top oynadılar.kalecileri de iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt