- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben umraniye fb macının ikinci yarısını izlememiştim.geraldo sonlarda oyuna girmiş bi de fb macında,yazıklar olsun recep ucar.epiraunu ve geraldo nasıl 11 baslamaz fb macında ?
Lale'nin yancılarından da başka türlü Bir şey beklemek abes olurdu.Deniz coban ve bülent yildirim penalti yanlis karardi diyor
70de almıs abi oyunaBence doğru olanı yaptı..Geraldo bu eforla 45 dkyi zor çıkarır.. Aslında planı güzel işlemişti geraldo olmadik bir top kaybıyla b.k etti işi..
@Emrah Kaya mertensin sutları güzeldi,kaleci cıkardı abi
İki kişinin katıldığı TRİO programındamıDeniz coban ve bülent yildirim penalti yanlis karardi diyor
Deniz Çoban çok tehlikeli bir tipannelerine soralım bi de bu suali
70de almıs abi oyuna
4 şutu var ilkyarıda.birini dısarı attı,çok net kalenin agzından.bi çaprazdan vurdu,bi de uzaktan vurdu.bu ikisini iyi cıkardı kaleci.iyne cezasahası içinde caprazdan bi vurdugu da ayagına oturmadı,kaleci tuttu.yok yaf birinde geri pastan halliceydi Sergenim. Mac sirasinda da boyle yazdim bu yasta bu tecrube de zbamm diye ya asacak ya da kaleci direk kendi eforuyla cikaracak. Biri iyiydi, imza vurusu, onu da cikardi kaleci cunku alcaktan vurdu. Kupa macindaki gibi daha uste vursaydi net goldu. Onun disinda bir sutu daha var, kalecinin az sagina gitti.. Baska da yok yanlis hatirlamiyorsam. Bugune kadar oynadigi maclara bakarsak, sut kalitesi (hiz/plase/dogru yere) zayif. Karsi karsiya bu arada bazi sutlari yani klasik plase olsa gol olacak cinsten.
ne diyon biraderAcill transs