Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1675285130811.webp
emanuel denis isteriz forvete

ben umraniye fb macının ikinci yarısını izlememiştim.geraldo sonlarda oyuna girmiş bi de fb macında,yazıklar olsun recep ucar.epiraunu ve geraldo nasıl 11 baslamaz fb macında ?

Bence doğru olanı yaptı..Geraldo bu eforla 45 dkyi zor çıkarır.. Aslında planı güzel işlemişti geraldo olmadik bir top kaybıyla b.k etti işi..

@Emrah Kaya mertensin sutları güzeldi,kaleci cıkardı abi

yok yaf birinde geri pastan halliceydi Sergenim. Mac sirasinda da boyle yazdim bu yasta bu tecrube de zbamm diye ya asacak ya da kaleci direk kendi eforuyla cikaracak. Biri iyiydi, imza vurusu, onu da cikardi kaleci cunku alcaktan vurdu. Kupa macindaki gibi daha uste vursaydi net goldu. Onun disinda bir sutu daha var, kalecinin az sagina gitti.. Baska da yok yanlis hatirlamiyorsam. Bugune kadar oynadigi maclara bakarsak, sut kalitesi (hiz/plase/dogru yere) zayif. Karsi karsiya bu arada bazi sutlari yani klasik plase olsa gol olacak cinsten.

Son düzenleme:
sol bek için isim yok m öncelik sol bek lazım

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Taşdemir forumun psikolojisini bozdu bak solbek diye geziyoruz adam acayip bir effect yaptı yaw

Bu trio algı programı zaten Antalya macinda yediğimiz golden sonra anlaşıldı.Benim anlamadığım mesela Fener'in son 15 senede dograndigi hicbir sezon yoktur.En fazla sezon sonu lehine 5 hata fazla yapilmistir.Nedense bu adamlarin hakemden cektigi hicbir sezon yok son 15 hatta 20 senede ama biz anasini satayim her bok bize oluyor , vucuttan top ele gelir aleyhimize penaltı olur , 13 saniye kuralı bize gelir ,omza çarpan toplar , bizim hocamız Bi şey der 11 maç ceza alır, 70 metre mesafeden kırmızıyı bize verirler , arkadan kaymada bize kırmızı çıkar, bu seyler de hep nedense bizi buluyor ama başkasını bulmuyor

deniz coban bos yapma neymıs kaleye gitmıyormus top penaltı degılmıs

adamın eline degmese top mertense geliyor

yok yaf birinde geri pastan halliceydi Sergenim. Mac sirasinda da boyle yazdim bu yasta bu tecrube de zbamm diye ya asacak ya da kaleci direk kendi eforuyla cikaracak. Biri iyiydi, imza vurusu, onu da cikardi kaleci cunku alcaktan vurdu. Kupa macindaki gibi daha uste vursaydi net goldu. Onun disinda bir sutu daha var, kalecinin az sagina gitti.. Baska da yok yanlis hatirlamiyorsam. Bugune kadar oynadigi maclara bakarsak, sut kalitesi (hiz/plase/dogru yere) zayif. Karsi karsiya bu arada bazi sutlari yani klasik plase olsa gol olacak cinsten.
4 şutu var ilkyarıda.birini dısarı attı,çok net kalenin agzından.bi çaprazdan vurdu,bi de uzaktan vurdu.bu ikisini iyi cıkardı kaleci.iyne cezasahası içinde caprazdan bi vurdugu da ayagına oturmadı,kaleci tuttu.

Fırat Aydınus hakemi destekliyorum yani penaltı diyor ama vermese yine desteklerdim gibi bişeylerde zırvaladı bu Murat Kosova da tehlike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt