- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
fotoyu paylaşan hesabı atar mısın?bu resimden sadece kerem şenyüzü tanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fotoyu paylaşan hesabı atar mısın?bu resimden sadece kerem şenyüzü tanıyorum
herif potansiyelli hala,abartıyo bizimkilerKerem ve yunustan kötü olma ihtimali yoktur bence.
Yasin Cekirge paylasmisfotoyu paylaşan hesabı atar mısın?bu resimden sadece kerem şenyüzü tanıyorum
Keita tipi bir oyuncu için cash 25 milyon euro koyman lazım masaya reisÇünkü bize sürekli top ezen yada önüne at koşsun oyuncusundan ziyade top ayağındayken yardıran ve çalım atabilen Keita vari bir adam lazım.
Nwakaeme hızlı bir herif değildiki topu ayağına yapıştırıyor iyi saklıyordu bu direkt hızlıydı sonra yoruldu biraz etkisi söndü büyük oranda.Geraldo nun nwakaeme den farki yok bu arada. He Bu Geraldo nun iyi veya nwakaemenin kötü oldugu anlamina da gelmiyor. Ligin bugi halen süratli ve ayni zamanda dribling gücü yüksek kanat oyunculari. Isin icinde biraz da güclü olunca her türlü is yapiyorlar
yasinin takip ettiklerinden bulunurda,cocuk 600 kişiyi takip ediyo.kimbilir kimYasin Cekirge paylasmis
Adsde çok formsuz şuan ve aradığımız adam değil savunma arkası koşusu hariç bi numarası yok,ona yönelik bir oyunumuzda yokyav sol kanat lazımsa alın gelin Onyekuru'yu niye macera arıyoruz?
Ilk geldigi Dönem baya hizliydi nwakaeme. Nwakemenin hizli olmayan versiyonu zaten direk Babel benceNwakaeme hızlı bir herif değildiki topu ayağına yapıştırıyor iyi saklıyordu bu direkt hızlıydı sonra yoruldu biraz etkisi söndü büyük oranda.
Geraldo olmaz mıDripling yoksunluğumuzu Di Maria anca keser şu an.