Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan ilen telepatik bagim yok henuz,fatih hoca ruyamda en son sampiyon olacağız mi sergen diye sormuştu 2021 mayista.dedim hocam sen inanmiyosun,istersen oluruz ama sen orali değilsin dedim.haklisin dedi👦

1675295628793.webp

Okan ilen telepatik bagim yok henuz,fatih hoca ruyamda en son sampiyon olacağız mi sergen diye sormuştu 2021 mayista.dedim hocam sen inanmiyosun,istersen oluruz ama sen orali değilsin dedim.haklisin dedi👦

okan inanıor mu emin değilim biraz gergin gibi daha rahat olup oyunculara güwen aşılamalı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Van Boomen'i düşünebilirdik aslında Midtsjö ile takasla. Şu an biri u21 olmak üzere 3 yabancı hakkımız var. Eğer orta saha gelecekse Midtsjö Başak, Konya, Ümraniye, Kasımpaşa'dan birine gidebilir gibi hatta Berkay= Midtsjö + kiralık Ross + 3 milyon+ Bonus benzeri bir teklifte olursa son günlerde şaşırmam. Başak, Berkay için 7-8 civarı istiyor diye görmüştüm.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl şerefsiz bir camia ile karşı karşıya olduğumuza bakın.. Bu herifler sözde objektif gizli rfb taraftar hesabı yaptıkları algıya bakın..Arsizlik mi dersiniz beyinsizlik mi siz karar verin
IMG-20230202-WA0000.jpg

Gerçekte olana bakalım

Screenshot_2023-02-02-08-31-23-677_com.android.chrome.jpg

Penaltı pozisyonunda bir bizim maçlarda
Yok top kaleden uzaklaşıyor
Mesafe yakın
Topun şiddeti
Rakipten geliyor
Kasıt yok
Kriter bitmiyor
Ama herkes de rengini belli ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt