- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Okan ilen telepatik bagim yok henuz,fatih hoca ruyamda en son sampiyon olacağız mi sergen diye sormuştu 2021 mayista.dedim hocam sen inanmiyosun,istersen oluruz ama sen orali değilsin dedim.haklisin dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan ilen telepatik bagim yok henuz,fatih hoca ruyamda en son sampiyon olacağız mi sergen diye sormuştu 2021 mayista.dedim hocam sen inanmiyosun,istersen oluruz ama sen orali değilsin dedim.haklisin dedi
Okan ilen telepatik bagim yok henuz,fatih hoca ruyamda en son sampiyon olacağız mi sergen diye sormuştu 2021 mayista.dedim hocam sen inanmiyosun,istersen oluruz ama sen orali değilsin dedim.haklisin dedi![]()
Okan ilen telepatik bagim yok henuz,fatih hoca ruyamda en son sampiyon olacağız mi sergen diye sormuştu 2021 mayista.dedim hocam sen inanmiyosun,istersen oluruz ama sen orali değilsin dedim.haklisin dedi![]()
Evet heycanli birazokan inanıor mu emin değilim biraz gergin gibi daha rahat olup oyunculara güwen aşılamalı
Vallaha öyleBugünkü de panter kesilmeye niyetliydi icardi izin vermedi
sergio oliveira gazabına uğradı, mertens için durum vahim
Evet ben karıştırmışımDi marianın sevinci kalp hareketi değil mi?
Bu hesap objektif değil ki fenerli troll sayfasıNasıl şerefsiz bir camia ile karşı karşıya olduğumuza bakın.. Bu herifler sözde objektif gizli rfb taraftar hesabı yaptıkları algıya bakın..Arsizlik mi dersiniz beyinsizlik mi siz karar verin Ekli dosyayı görüntüle 190701
Gerçekte olana bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 190702
Dışlanmış oyuncular bizde dikiş tutturuyor.Zaniolo'nun soyunma odasındaki dolabını kaldırmışlar, bugün de tribünler ana avrat küfür ediyormuş
diyolla

Ne hikmetse sadece beindeki 2 yvsk penaltı değil demis