Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalı koç ve yöneticilerinin kudurma sebebi , kazık gibi fikstür o sebeble bunları son haftalara kadar yarışta tutacaklar bence zaten atanan hakemler herşeyi gosteriyor

Dün akşam maçtan sonra Erden Timur çok neşeliydi, insallah transferler yolundadır

Kanatta da icardi ve torreira seviyesinde hem yaşı makul hemde kaliteli birini bulursak tarihimizin en iyi kadrolarından birini kurmuş oluruz

Sol bek ve Kanatlarımız maalesef kadro kalitesini epey aşağıya çekiyor hele Rashica da formsuz olunca yerle bir oluyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün hiç önde baskı yapmadıkki.lay lay lomdu herkes.önde baskı yapsan rakip cıkamaz,oyun kuramazdı zaten.merkezde avono ve oguz aydın üzerinden iyi geçiş yaptılar,geraldoya da topu verdiler,emre tasdemir yüzünden orda cirit attılar.abdulkerimde ikili mücadeleye girmek yerine,yerden müdahalede bulunmaya calısınca geraldoya,hamle olarak her seferinde geciktiğinden hep aynı calımı yedi

dün takım laubali ve umraniyeyi küçümsemişti.

ayrıca,prime luyindama geraldoya gitse topu alırdı bilyoruz.
Abdülkerim daha da iyi alir, oda bi insan. 40 Mac terminator gibi hatasiz oynayamasin, hele ki onun tarafinda bek diye birsey yokken.

Bu Musa Barrow ismi beni ümitlendiriyor, ciddi ciddi bizim takıma yakıştırıyorum

Bu Musa Barrow ismi beni ümitlendiriyor, ciddi ciddi bizim takıma yakıştırıyorum
bencede bize çok faydası olacak ama burdakiler uykuda sanırım.herifin şutları iyi,plaseleri iyi,çalım yetenegi çok iyi,dün baktım araya pas da atıyo.gelip bizde yapsın patlamayı işte : )

ümit aktan adam gibi adamdır

3 hafta önce Torreira linç yiyordu Berkan daha iyidi

Şimdi Sergio çöp oldu.

Allah akıl fikir versin.
Yorumlar maçtan maça aşırı değişken gerçekten. TS maçında Kerem veya Oliveira gol atsın yine herkes yere göğe sığdıramaz.

Robot mu bu herifler her maç dört dörtlük oynayacak.

Gscimbom Kahve Dayıları

Başlığı açılsın

Maçtan maça değişen yorumlar bir tek orda toplansın

Su takima Di Maria iyi gider ya Icardiyi Di Maria ile izlemek cok istiyorum

Adana çok açık oynuyor valencia balı ile ilk yarıdan 2 farklı öne geçebilirler.kim kime ateşlerse maçı olacak inş onyekuru fazla ateşleyen olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt