- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Geçen sene uçan kaçan Yunus'un verimi ortada Morutandan çok bir şey beklememek lazım şu an için.Keşke morutanı geri çağırma şansımız olsa kanat için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene uçan kaçan Yunus'un verimi ortada Morutandan çok bir şey beklememek lazım şu an için.Keşke morutanı geri çağırma şansımız olsa kanat için
Morutan bence yunustan da yusufdan da önde
Mizahi bir yorumdur diye umuyorum.
Abdülkerim daha da iyi alir, oda bi insan. 40 Mac terminator gibi hatasiz oynayamasin, hele ki onun tarafinda bek diye birsey yokken.dün hiç önde baskı yapmadıkki.lay lay lomdu herkes.önde baskı yapsan rakip cıkamaz,oyun kuramazdı zaten.merkezde avono ve oguz aydın üzerinden iyi geçiş yaptılar,geraldoya da topu verdiler,emre tasdemir yüzünden orda cirit attılar.abdulkerimde ikili mücadeleye girmek yerine,yerden müdahalede bulunmaya calısınca geraldoya,hamle olarak her seferinde geciktiğinden hep aynı calımı yedi
dün takım laubali ve umraniyeyi küçümsemişti.
ayrıca,prime luyindama geraldoya gitse topu alırdı bilyoruz.
bencede bize çok faydası olacak ama burdakiler uykuda sanırım.herifin şutları iyi,plaseleri iyi,çalım yetenegi çok iyi,dün baktım araya pas da atıyo.gelip bizde yapsın patlamayı işte : )Bu Musa Barrow ismi beni ümitlendiriyor, ciddi ciddi bizim takıma yakıştırıyorum
Yorumlar maçtan maça aşırı değişken gerçekten. TS maçında Kerem veya Oliveira gol atsın yine herkes yere göğe sığdıramaz.3 hafta önce Torreira linç yiyordu Berkan daha iyidi
Şimdi Sergio çöp oldu.
Allah akıl fikir versin.
Su takima Di Maria iyi gider ya Icardiyi Di Maria ile izlemek cok istiyorum