Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniola ve Pulusic ihtimali bence zayıf bunlar sanki medyaya diğer transfer hareketlerini takip edemesinler diye verilmiştir. Kaan Ayhan'ı devre arası kimse bize yazmazken hatta beşiktaş'a geliyor derken adam uçaktayken bir anda transferini duyurduk. Yine bu tarz medyada ismi çıkmayan 2 transfer yaparız diye tahmin ediyorum.

Zaniola ve Pulusic ihtimali bence zayıf bunlar sanki medyaya diğer girişleri unutturup oradan hiç çıkmayan 2 isim getirmek üzere atıldığını düşünüyorum. Kaan Ayhan'ı devre arası kimse bize yazmazken hatta beşiktaş'a geliyor derken adam uçaktayken bir anda transferini duyurduk. Yine bu tarz medyada ismi çıkmayan 2 transfer yaparız diye tahmin ediyorum.
son 6 gün umut kardeş.biz göremedik haftalardır o cıkmayan isimleri.hayırdır devlet sırrı mı bu transferler?pulusic zaten sakat,zaniolo tehdit altında,psikolojikman tırlamıs

kimi alacagız anlamadık

Güray Vural babayı almak lazım

Ben ziyechin fenere takacana sanmiyorum, adam paris gibi elit kulubunden dondu.

Faslilara iyi tanirim, oraya gidecene Londra'da hem antremanima yaparim hem mis gibi parami alirim derdinde, Seferovic gibi karekter koymaz gibi.
Normal şartlarda PSG’den dönen birisi piyasası düşmesin diye Chelsea’de kalır. Son gün Juve’den dönüp jk yapan Pjanic şimdi soluğu BAE’de alıyor. Ama Chelsea transferini baltaladığı için trip yapıp, gelebilir. Bir soruşturmak iyi olur

Normal şartlarda PSG’den dönen birisi piyasası düşmesin diye Chelsea’de kalır. Son gün Juve’den dönüp jk yapan Pjanic şimdi soluğu BAE’de alıyor. Ama Chelsea transferini baltaladığı için trip yapıp, gelebilir. Bir soruşturmak iyi olur
mertens yorulana kadar 90 dk oynuyo.asist sayısı çok düşük takımın.icardiyi besleyecek futbolcu düşünemiyolar hala.

Fener ziyechi istiyormuş. Bugün kesin puan kaybetmeleri lazım . Eğer kaybederlerse pek bir anlamı kalmaz transferin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt