Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok okadar değil gazeteci olarak Uğur Dündar gerçekten halkçı obejktif bir adamdı 70lerden 2000lerin ortalarına kadar ki her kesimden takdir edilmesi boşuna değildir bizim fakultemizede gelmişti çok dolu ve bizzat hayatın içinde yetişmiş kibar bir adam lakin muhtemelen 70ten sonra bunayinca kendi kendini rezil edecek işlere girdi ülkede edindiği imajını göz göre göre hiç etti ve bence farkında bile değil aynen yalı koç gibi
Gazetecilikte popülerdi ama halkçı olduğu kısmına pek katılmıyorum, yılmaz özdil gibi bir adam izkenimi vermiştir bana hep.

İllaki transfer yapacazda bence hiç yazılmayan bir iki isim olacak bu

Eger icerde farkli gailibiyet almak istiyosak 2019 model feghouli ve 2018 model rodrigues sart.en azindan bunlarin tarzinda olmasa da içerde rahat galibiyetler aldiracak kanat ve kanat forvet lazim

Mertens sampiyon yapsin sonra ugurlariz.

Sonra Ziyechi alip forvet arkasi yaptik mi muazzam.

Kaan mesela.biz adı bu dönemde hiç geçmedi kimsenin aklında da yoktu tak diye biranda geldi.o yüzden duyumculara pek güvenmemek lazım gibi

Barrow 1m euro + 6-7 opsiyonla gelse çok mutlu olacağım. Rashicayla güzel rotasyona girerler

f.b.nin puan kaybetmesini sağlayacak bir avatar bulman gerekmektedir.
Ben ne yapsam onlara yariyom,yapmasam daha iyi.benim fblilerden bi farkim yok gibi.kendi taraftariyla bile etkilesimi yoktur.ama kötü olunca tam kötüyüm.2 temmuzda 2.uyeligimi aldim forumda.ertesi gun şike aciklandi. Inanmayacaksin ama fb trabzon macinin 0-0 bittigini gördüydüm ruyamda kucuk cocukkene daha,bursa şampiyonluğunda

Ben ne yapsam onlara yariyom,yapmasam daha iyi.benim fblilerden bi farkim yok gibi.kendi taraftariyla bile etkilesimi yoktur.ama kötü olunca tam kötüyüm.2 temmuzda 2.uyeligimi aldim forumda.ertesi gun şike aciklandi. Inanmayacaksin ama fb trabzon macinin 0-0 bittigini gördüydüm ruyamda kucuk cocukkene daha,bursa şampiyonluğunda

sergen valneciayi avatar yap

konya biraz daha zorlarsa küme düşecek.
15. hafta 25 puanı olan takım, 22.haftayı 27 puan ile kapatıyor bu maç ile birlikte.

Seferovic ilk geldiği zaman hazırlık maçında gol atınca “ kaliteli forvet görmeyeli çok olmuştu” demiştim
Midjo ilk geldiğinde “ Cicaldau sonrası sahada varlığından haberimiz olcak oyuncumuz olacak” demiştim

Sırf bu yorumlarımdan dolayı futboldan gram anlamadığımı anlayabilirsiniz rahatlıkla.
Olabilir böyle şeyler. Ben de İcardi Falcao V2 olur demiştim mesela. Olağan şeyler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt