- 19 Mart 2014
- 29.647
- 31.054
- 2.718
Biletimizi aldık artık çok geç. 3-1 alacağız.Aman abi ümraniyeyi zar zor yendik yapma etme akrabalarını ziyaret et ozlemislerdir seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biletimizi aldık artık çok geç. 3-1 alacağız.Aman abi ümraniyeyi zar zor yendik yapma etme akrabalarını ziyaret et ozlemislerdir seni
vladimir putinbahattin bilek
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.bahattin bilek
bu haber kolpa dostumBahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
makarasına yazdım üstadbu haber kolpa dostum
recep yıldırım kişisel serveti 20 mılyar dolar bu arada
Üstat ben de gidiyorum isabetli şut bile cekemeyecegiz muhtemelen
Biletimizi aldık artık çok geç. 3-1 alacağız.
bu haber kolpa dostum
recep yıldırım kişisel serveti 20 mılyar dolar bu arada
Yanlış gormediysem dembele epl gitmemis o yüzden acaba diyorum hatta keşke diyorum olsa
dur sen dur,baslarına geleceklere hazır olsunlar.diyorum ya kırmızı görmesi gereken altayın,macın adamı olması yetmemiş.bugün bir kez daha fb taraftarından iğrendim
Ali yiğite yazılanları gördükçe kahroldum
Umarım çocuk görmemiştir, görmüyordur
Sana özel ve takip edilenler var. Takip edilenlerde son atılan tweet'ler görünüyorya bu twitter degıstı mı en son twitleri gör vardı eskıden sımdı o yok