Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo yaşı açısından daha mantıklı ama bonservis bedeli yüksek 15 milyon gibi olsa sezon sonu zaniolo icardi çekmek için Nelssonu satmak lazım aslında Nelsson boey elden çıkarıp sezon sonu zaniolo icardi çekebiliriz sağ beke Mert müldür alırız

Muslera
Mert Kaan Abdülkerim Transfer
Torreira Oliveira
Transfer Zaniolo Kerem
İcardi

Sağlam bir sağ kanat sol bekle seneyede ambargo koyar geçeriz

Zaniolooooo

Erden Timur'dan gece operasyonu

Allah'ım golle bitsin

Son düzenleme:
Nöbet diye buna derim işte, sabah olmuşken gelen habere bak. Tam anlamıyla nöbet oldu

icardi,rashica eğer olursa zaniolo...

bu kiralıklar bizi çok üzecek eğer bonservislerini kapamazsak hele icardi..

Zaniolo 23 yaşında verilen paranın geri dönüşü de olabilir.

Mevzu para değil bence, oyuncu gitmek istiyor olabilir, çünkü oynamazsa tamamen çökecek
Knk oylede adam wonderkid gözünde avrupa piyasasi var alacak cok klup var.6 aylik bir ihtimalde.Kronik sakat mi ben anlamadim.Korkuyorum anormal birseyi cikar diye Edit;yabanci yorumlarda mentali bayagi kötü,kibirli ve sürekli sari kart görüyor denilmiş.

Son düzenleme:
Bu çocuğun bizim ligde bu fizik gücü ve dribbling yeteneğiyle yapabileceklerinin sınırı yok.

Fabrizio, kiralak gitmeyecek, Galatasaray, Roma ile anlaşma şartlarını görüşüyor demiş. Benim bu cümleden anladığım şu, biz bu arkadaşı satın alma opsiyonuyla ya da zorunlu satın alma maddesiyle transfer edeceğiz. Muhtemelen 30 yıla bölünmüş bir ödeme planı üzerinden ikna çabalarımız sürüyor

Sözleşmesi seneye bitiyor.

kulüpten hisse falan bi şeyler verin şu adama da gelsin çoşalım.

Mentali bayagi sıkıntili deniyor.Gelirsede inş basarili olur ama sanmiyorum.Takimla kavga eder bu.
Taraftar bunu biraz pohpohlasın, kendisini önemli hissetsin hiçbir şeyi kalmaz. Bu arkadaşın kafası kırık, magazin sayfalarında adı sıkça geçmiş, üstüne çok ciddi sakatlıklar atlatmış mental yorgunluğu üst seviyede bir genç. Ama öyle büyük bir yeteneği ve potansiyeli var ki şartlar uyuyorsa mutlaka alınması gereken bir risk. Zaten kendisi de buraya gelmeyi futbol oynamayacaksa kabul etmez. Konfor alanından çıkıp, düşük seviye bir lige gelmeyi kabul ediyorsa toparlanmak istiyordur. Ben çok merak ediyorum Roma ile ne şartlarda bir görüşme yaptığımızı. Yakın tarihte 30m€ teklif aldılar bu çocuk için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt